durex4oo Posted October 14, 2009 Share Posted October 14, 2009 skype durex_boy телефон за връзка 0898660426. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lindeman_ Posted October 14, 2009 Share Posted October 14, 2009 какво е "зеге" MOD EDIT: ПРОБОДЕН ТРИОН. глупави въпроси могат да се задават на google или на ЛС на автора. Следващия път ще има наказание за коментар без интерерс. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iordan_pld Posted October 14, 2009 Share Posted October 14, 2009 skype durex_boy телефон за връзка 0898660426. в баумакс практикер и тем подобни има наи разли4ни аз съм с райдер за 15 кинта нов и ве4е втора година никви грижи Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted October 14, 2009 Share Posted October 14, 2009 Не си споделил за какъв тип употреба ти трябва, но аз ще споделя своя скромен опит. За мен електрическите инструменти биват: Еднократни - за няколко лева, колкото да направиш няколко дупки/срязвания и толкова; Любителски - евтини, за ползване от време на време и не продължително; Полупрофесионални - умерени цени и за умерено натоварване, наличие на повече опции; Професионални - сравнително скъпи, но здрави и сигурни работни инструменти, на които напълно може да се разчита ако си вадиш с тях хляба. Аз си купих зеге от Баумакс, от техния бренд "ОК" и го позиционирам като цена към категория 2, а като качества клони към 3. От същата марка имам и бормашина и оценката ми е идентична. Ако не се лъжа, Райдер е бренд на Бриколаж и по моята класация е тип 2. Успех с избора. Link to comment Share on other sites More sharing options...
3dfx Posted October 14, 2009 Share Posted October 14, 2009 Не си описал много подробно какво ти трябва, но ето едно предложение: Имам магазин, в който се продава и строителна техника. Като на човек от форума мога да ти направя 8% отстъпка от каталожната цена на всяко зеге Makita, което си харесаш... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.