kennyg Posted October 4, 2009 Share Posted October 4, 2009 Английски речник - 0,99 Продавам също следните неща: Прозрачно вентилаторче с подсветка снимка Управляващ панел за алармена система за части снимка Тази платка, която ме мързи да проверя за какво е, но във Викиват-а ги продават същите снимка Link to comment Share on other sites More sharing options...
puF4o Posted October 4, 2009 Share Posted October 4, 2009 Вентилаторче с медна подложка за видеокарта снимкаПрозрачно вентилаторче с подсветка снимка Имам интерес към това. Каква им е цената? Какъв цвят е подвсетката на вентилатора и колко мм е? В какво състояние е вентилаторчето за vga(ново или е свалено от някаква карта)? Edit:Оказва се,че VGA fan-а не е такъв,какъвто ми трябва,а за един вентилатор не си заслужава да се разкарваме,тъй като сме в двата края на града. Аз се отказвам.Успех с продажбата Link to comment Share on other sites More sharing options...
kennyg Posted October 4, 2009 Author Share Posted October 4, 2009 Имам интерес към това.Каква им е цената? Какъв цвят е подвсетката на вентилатора и колко мм е? В какво състояние е вентилаторчето за vga(ново или е свалено от някаква карта)? Оказа се, че подсветката е 4 цветна - синьо, зелено, червено, жълто. Вентилаторчето за карта е неизползвано. Не съм сложил цена, защото не бях сигурен някой дали ще прояви интерес, пък и не знам реалната им цена каква е. Ако искаш да преминем на ЛС за доуточнения. Прозрачния вентилатор - 80х80х25 Link to comment Share on other sites More sharing options...
paradox___ Posted October 4, 2009 Share Posted October 4, 2009 Комплект руски отвертки с една липсваща - 0,99 Взимам това. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dj_beast Posted October 4, 2009 Share Posted October 4, 2009 отверките ако не са купени ги искам skype: motor_maniac_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
kennyg Posted October 4, 2009 Author Share Posted October 4, 2009 Взимам това. Руските отвертки предизвикаха голям фурор, вече има 4-ма желаещи за тях, утре списъка ще се актуализира с това какво е продадено. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bapr Posted October 4, 2009 Share Posted October 4, 2009 Черна клавиатура Logitech y-su61 3лв ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kennyg Posted October 4, 2009 Author Share Posted October 4, 2009 Черна клавиатура Logitech y-su61 3лв ? 3,99 вече е заявена само от 1 потребител Link to comment Share on other sites More sharing options...
scooby Posted October 4, 2009 Share Posted October 4, 2009 аз веднага зимам вентилаторчето с подцветката само кажи колко кинти и номер за връзка Link to comment Share on other sites More sharing options...
5ronniecolleman Posted October 4, 2009 Share Posted October 4, 2009 Интресувам се от Уоки-токитата и речника, моля за малко по-подробна инфо на лични Благодаря Link to comment Share on other sites More sharing options...
spiroffff Posted October 5, 2009 Share Posted October 5, 2009 Вземам фотоапарата след тест!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bapr Posted October 5, 2009 Share Posted October 5, 2009 3,99 вече е заявена само от 1 потребител ok, тогава ще наддам - 5лв ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kennyg Posted October 5, 2009 Author Share Posted October 5, 2009 ok, тогава ще наддам - 5лв ! Вече е продадена, продаден е също и комплекта отвертки Link to comment Share on other sites More sharing options...
viper1608 Posted October 5, 2009 Share Posted October 5, 2009 Вече е продадена, продаден е също и комплекта отвертки дай ми цена на вентилаторчето с медната вложка Link to comment Share on other sites More sharing options...
kennyg Posted October 7, 2009 Author Share Posted October 7, 2009 Вентилаторче с медна подложка за видеокарта - SOLD Link to comment Share on other sites More sharing options...
stanchobb Posted October 7, 2009 Share Posted October 7, 2009 Чифт уоки токита които продавах и преди - 3,99 Взимам ги! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gyumishev Posted April 15, 2010 Share Posted April 15, 2010 Виждам,че обавата е старичка,но уоки токи-то продава ли се още?!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
booooooooo Posted April 19, 2010 Share Posted April 19, 2010 fotoaparata prodaden li e? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kennyg Posted April 20, 2010 Author Share Posted April 20, 2010 fotoaparata prodaden li e? Стои, но се отказах да го продавам, то за 13 лева няма смисъл Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.