Jordano Posted September 29, 2009 Share Posted September 29, 2009 Продавам чисто нов велосипед Спринт Аврора, модел 2009г. Скорости Shimano, 18 скорости, цветове - светло син металик и бяло, другото можете да видите от снимките. Баща ми работи в завода и му изпадна по-евтинко,но никой от нас не кара колело..карано е само 2 пъти пред блока за проба,който иска може да дойде да се увери или да го пробва. Решихме да го продадем,защото само стои в коридора и се бутаме в него. Ето снимки: За контакти и повече информация тук или 0899/638687 Жоро. Цена 160лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
бат Ицо Posted September 29, 2009 Share Posted September 29, 2009 Каплите нещо не ми харесват! Кое друго не му е оригинално за модела? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jordano Posted September 29, 2009 Author Share Posted September 29, 2009 Всичко си му е оригинално за модела,ако искаш иди и виж в магазина или направо заповядай до вкъщи...Дори е произвеждано за износ,ако това има някакво значение. Ето пресни сникми на каплите,виждат се тези стикери на тях...Незнам означават ли нещо защото не разбирам от колела,но все пак: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jordano Posted September 30, 2009 Author Share Posted September 30, 2009 Нова цена 150лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
бат Ицо Posted September 30, 2009 Share Posted September 30, 2009 Няма да пиша за каплите, щото ако съм откровен, ще ми турят процент Но е редно да се споменат дребните детайли, отличаващи този велосипед, от оригинала. Този за износ, дето е за бели хора, а не за прости българи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jordano Posted October 1, 2009 Author Share Posted October 1, 2009 Ха-ха-ха... Виж ся.. Явно си голям разбирач и няма смисъм да споря с теб.Колелото е за износ и за бели хора,но нямам против и циганин да го купи .Може заедно да отидем до завода да ти потвърдят. Имам дори и квитанция за закупуването му. Причината да е при нас е друга, но не засяга теб а човека който ще го купи,ако разбира се го интересува. А колкото до спама в темите,не е много възпитано. Мисля,че милион пъти е казвано, който няма интерес да не пише. ....а и аз не се смятам за прост защото съм българин, ако ти се смяташ за такъв...то не е лошо да напуснеш страната защото само я дърпаш назад(както и всички като теб),няма нужда от такива като теб...иди при другите селски тарикатчета дето берат ягоди и после се правят на баровци и гледат лошо ....без да се обиждаш,просто мнението ми Link to comment Share on other sites More sharing options...
El Diablo Posted October 1, 2009 Share Posted October 1, 2009 Не се сърди, но действително от една бърза справка с интернет магазина на завода се вижда че аврората там е с двойностенни капли, с преден амортисьор, със машинка за бърз демонтаж на предното колело. И това са все неща които са съществени. Освен това колелото там е и с алуминиева рама, за твоето незнам. Успех с продажбата. Аз карам спринт от 5 години и съм много доволен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
бат Ицо Posted October 1, 2009 Share Posted October 1, 2009 Ха-ха-ха... Виж ся.. Явно си голям разбирач и няма смисъм да споря с теб.Колелото е за износ и за бели хора,но нямам против и циганин да го купи .Може заедно да отидем до завода да ти потвърдят. Имам дори и квитанция за закупуването му. Причината да е при нас е друга, но не засяга теб а човека който ще го купи,ако разбира се го интересува. А колкото до спама в темите,не е много възпитано. Мисля,че милион пъти е казвано, който няма интерес да не пише. ....а и аз не се смятам за прост защото съм българин, ако ти се смяташ за такъв...то не е лошо да напуснеш страната защото само я дърпаш назад(както и всички като теб),няма нужда от такива като теб...иди при другите селски тарикатчета дето берат ягоди и после се правят на баровци и гледат лошо ....без да се обиждаш,просто мнението ми Аз имам реален интерес за покупка на велосипед за 9 годишния си син! Мисля, че такова нагло държане трябва да бъде повод, да се ограничат малко изявите на "търговеца" Бъди здрав! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jordano Posted October 1, 2009 Author Share Posted October 1, 2009 Благодаря за пожеланията. Малко се засягам на тема българи,но както и да е... Тук съм да продавам,а не да споря... Цена 140лв. Не се сърди, но действително от една бърза справка с интернет магазина на завода се вижда че аврората там е с двойностенни капли, с преден амортисьор, със машинка за бърз демонтаж на предното колело. И това са все неща които са съществени. Освен това колелото там е и с алуминиева рама, за твоето незнам. Успех с продажбата. Аз карам спринт от 5 години и съм много доволен. Тъй като,току що баща ми се прибира от работа го питах... Аврора се предлага в няколко варианта: - с алуминиева рамка и т.н.,както си отбелязал,които са с цена над 400 лева - с стоманена рамка и т.н.,което аз предлагам е съответно с по-ниска цена - имало и други разновидности на модела ...надявам се да съм дал полезна информация Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jordano Posted October 2, 2009 Author Share Posted October 2, 2009 130лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jordano Posted October 3, 2009 Author Share Posted October 3, 2009 120лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deskata-rulez Posted October 3, 2009 Share Posted October 3, 2009 Преди всичко се извинявам за OFF-топика и се надявам да не получа уорн за него... Зачетох се и ми стана доста смешно поради простата причина, че от пръв поглед се разбира, че АЛ БЪНДИ си е лапе на около 15 - 18 години или е възрастен човек с развитие на мозъка колкото на тинейджър... А относно Жордано бих казал, че според мен това колело скоро няма да го продадеш при положение, че в магазина ПОДОБНО колело SPRINT но малко по-различен модел струва 90 лева ново, с доста по-впечатляващи характеристики наскоро си закупих велосипед който е едно към едно с твоят само цветовете са различни и да ти кажа за 115 лева получих доста по-добро колело така, че може да се замислиш пак за цената... Относно разликите между моето и твоето колело те са: двойностенни капли, преден амортисьор, заден амортисьор, степенка! Както ти сам си казал баща ти работи в завода и това колело е изпаднало евтинийка което според моите разбирания ще рече, че ти си го купил за около 40 - 50 до 60 лева макс, и му търсиш двойно... Успех с продажбата! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jordano Posted October 3, 2009 Author Share Posted October 3, 2009 Много благодаря! Ако си купил подобно колело за 115 лв. от магазина на Спринт искам заедно да отидем да си взема и аз ....колкото до моето, което предлагам, в магазина е 180 лв. със сигурност..а аз може и за 4лв. да съм го взел,но го продавам според мен на разумна цена... най-много да намаля още десетина лева за заинтересованите,ако има някой, на който му трябва. Ако не здраве да е Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jordano Posted October 4, 2009 Author Share Posted October 4, 2009 110лв. Последна цена!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
бат Ицо Posted October 4, 2009 Share Posted October 4, 2009 Преди всичко се извинявам за OFF-топика и се надявам да не получа уорн за него... Зачетох се и ми стана доста смешно поради простата причина, че от пръв поглед се разбира, че АЛ БЪНДИ си е лапе на около 15 - 18 години или е възрастен човек с развитие на мозъка колкото на тинейджър... На кратко: 91 набор Бъди здрав и по малко се ври между шамарите! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.