tango Posted September 28, 2009 Share Posted September 28, 2009 Ето инфо за матрицата и нейната съвместимост: http://www.pchub.com/uph/laptop/516-19877-...-15.0-XGA-.html Матрицата е от изгаснал лаптоп имащ проблем с дъното. цена на матрицата 60лв. лаптопа е модел ZE4800,до скоро работеше,но сега само пали и гасне от него са продадени само харда с шейната и зарядното батерията е мъртва или заспала,не дава признак на живот Link to comment Share on other sites More sharing options...
21282 Posted October 1, 2009 Share Posted October 1, 2009 Имам интерес. Искам да я тествам първо. Дай телефон за връзка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvdrw Posted October 1, 2009 Share Posted October 1, 2009 Ако колегата се откаже или при него не пасне, се нареждам на опашката. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tango Posted October 1, 2009 Author Share Posted October 1, 2009 Матрицата е продадена вече,но при интерес ще ви дам моета от HP NX9010.Абсолютно същата е като на HP ZE4800. Дъното на лаптопа ми се прецака и мислех да търся работещо такова. Матрицата е перфектна.Тествана е на лаптоп Compaq Presario 2100 и гарантирам за изправността и. Нямам намерение да я давам за експеримент и да ми се рекламира за развалена после. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tango Posted October 2, 2009 Author Share Posted October 2, 2009 За да не отварям нова тема искам да спомена, че ако някои иска целият лаптоп HP NX9010 го продавам за 100лв. От всичко по него липсват само батерията и харда (шейната е там). Дъното е мокрено и има корозирали пътечки. Всичко е тествано и работи с изключение на споменатият проблем. Към лаптопа давам и зарядното. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.