Jump to content
BulForum.com

Продавам Робко01

Recommended Posts

Продавам роботи Робко01. Само робота без захранващия блок.

Имам 4 броя. Не бих казал че са в перфекно състояние. Трябва да се възстановят жилата,понеже някои са разкачени. Няма липси на компоненти по робота. За съжаление не ми е останал нито един захранващ блок.

Обявявам цена от 45лв за брой.

Снимки имам и мога да пратя на е-маил. Най добрия вариант е да се видят на място. Намират се в Пловдив.

http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A0%D0%9E%...1%D0%9A%D0%9E-1

Линка е само информативен,оригиналното състояние на роботите само при оглед.

Тези захранвания проблем ли им е да се намерят?

Реално за какво се използват, могат ли да бъдат полезни за нещо, защото от филмчетата в енциклопедията така и нестана ясно?

Оригиналното захранване за робота е 12волта 7 ампера, постоянно напрежение. Старо АТ захранване върши идеална работа. Предполагам че оригиналните липсват защото са изпълнени с мощен трансформатор.

Господи тия роботчета бяха супер култ като бях 6-7 клас ходихме до дървото на пкартика и местехме кибритени кутийки нямам пари иначе и бих си взел само за декорацията дето му е думата

управлява се от 8-битов компютър "Правец 8Х"; ето от уики-то текста ама емулатор ли требе кво ли ???

и ако има как да се управлява в реално време бих си го взел но иначе не ???

• 3 weeks later...
Продавам роботи Робко01. Само робота без захранващия блок.

Имам 4 броя. Не бих казал че са в перфекно състояние. Трябва да се възстановят жилата,понеже някои са разкачени. Няма липси на компоненти по робота. За съжаление не ми е останал нито един захранващ блок.

Обявявам цена от 45лв за брой.

Снимки имам и мога да пратя на е-маил. Най добрия вариант е да се видят на място. Намират се в Пловдив.

http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A0%D0%9E%...1%D0%9A%D0%9E-1

Линка е само информативен,оригиналното състояние на роботите само при оглед.

Здравейте колега!

Искам да си купя един /или евентуално два/ Робковци. Цената ме устройва идеално. Пишете ми

Лично Съобщение или на следния e-mail:

[email protected]

Изпратете ми телефон, за да ви се обадя и да се уговорим.

Писал съм ви и на Лично Съобщение

Поздрави

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...