spiroffff Posted September 17, 2009 Share Posted September 17, 2009 Продавам роботи Робко01. Само робота без захранващия блок. Имам 4 броя. Не бих казал че са в перфекно състояние. Трябва да се възстановят жилата,понеже някои са разкачени. Няма липси на компоненти по робота. За съжаление не ми е останал нито един захранващ блок. Обявявам цена от 45лв за брой. Снимки имам и мога да пратя на е-маил. Най добрия вариант е да се видят на място. Намират се в Пловдив. http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A0%D0%9E%...1%D0%9A%D0%9E-1 Линка е само информативен,оригиналното състояние на роботите само при оглед. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grosmaster Posted September 17, 2009 Share Posted September 17, 2009 Тези захранвания проблем ли им е да се намерят? Реално за какво се използват, могат ли да бъдат полезни за нещо, защото от филмчетата в енциклопедията така и нестана ясно? Link to comment Share on other sites More sharing options...
spiroffff Posted September 17, 2009 Author Share Posted September 17, 2009 Оригиналното захранване за робота е 12волта 7 ампера, постоянно напрежение. Старо АТ захранване върши идеална работа. Предполагам че оригиналните липсват защото са изпълнени с мощен трансформатор. Link to comment Share on other sites More sharing options...
petarzzz Posted September 17, 2009 Share Posted September 17, 2009 интересува ме самото управление на РОБКО как ще се осъшествява пише че с ПРАВЕЦ 8 ама то такожа животно няма вече , та някакав вариант Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grosmaster Posted September 17, 2009 Share Posted September 17, 2009 Явно трябва да има, защото от клипчетата се виждаше че машините са доста по-нови. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted September 18, 2009 Share Posted September 18, 2009 мисля че виждам два LPT порта на платката за управление. от там нататък питайте Менуеле. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vhristev Posted September 18, 2009 Share Posted September 18, 2009 Господи тия роботчета бяха супер култ като бях 6-7 клас ходихме до дървото на пкартика и местехме кибритени кутийки нямам пари иначе и бих си взел само за декорацията дето му е думата Link to comment Share on other sites More sharing options...
petarzzz Posted September 18, 2009 Share Posted September 18, 2009 управлява се от 8-битов компютър "Правец 8Х"; ето от уики-то текста ама емулатор ли требе кво ли ??? и ако има как да се управлява в реално време бих си го взел но иначе не ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
naskost Posted October 4, 2009 Share Posted October 4, 2009 Продавам роботи Робко01. Само робота без захранващия блок. Имам 4 броя. Не бих казал че са в перфекно състояние. Трябва да се възстановят жилата,понеже някои са разкачени. Няма липси на компоненти по робота. За съжаление не ми е останал нито един захранващ блок. Обявявам цена от 45лв за брой. Снимки имам и мога да пратя на е-маил. Най добрия вариант е да се видят на място. Намират се в Пловдив. http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A0%D0%9E%...1%D0%9A%D0%9E-1 Линка е само информативен,оригиналното състояние на роботите само при оглед. Здравейте колега! Искам да си купя един /или евентуално два/ Робковци. Цената ме устройва идеално. Пишете ми Лично Съобщение или на следния e-mail: [email protected] Изпратете ми телефон, за да ви се обадя и да се уговорим. Писал съм ви и на Лично Съобщение Поздрави Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.