tango Posted September 14, 2009 Share Posted September 14, 2009 продавам тези неща,всичко работи,ето и снимка: http://www.picvalley.net/v.php?p=u/1930/20...eojav42jpYR.JPG термо-релетата са за подово отопление,но могат да се използват за управление на всякакъв товар до 2kW аз съм пригодил едно такова на моета духалка и отчита много точно зададената температура,електроника управлява силово реле-това е принципа може да се вгражда в печки Ебла,Лъч и др. разновидности цена - 7лв/бр. зарядното става за всички видове акомулатори ААА,АА по-дебелите,които се използваха на старите ВЕФ-ове и средният размер за старите фенерчета отделно има едно гнездо за 9V еквивалентен акомулатор всичко това е снабдено с тестер за заряд цена - 10лв. чат клавиатурката я ползвах докато имах SE T68I и T310 съвместима е и за T230 и T290 серийте цена - 5лв. другото подобно на мултицет не го знам какво е на него пише Енергиен ограничител Сервизен модул работи с една 9V батерия,цена - 6лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.