Jump to content
BulForum.com

Продавам алуминиеви джанти + гуми комплект

Recommended Posts

4 броя алуминиеви джанти, в перфектно състояние, с гуми 195/50, 15 цола, на 80% нови. Подходящи за Голф, Пасат, Поло, Сеат или Шкода - междуболтово разстояние - 100мм - 350 лв. за целия комплект.

Прилагам и снимки :

pa020001.th.jpg , pa020002.th.jpg, pa020004.th.jpg

4 броя алуминиеви джанти, 15 цола, в добро състояние, целия комплект 150лв. Тези за подходящи за Фиат, сиреч междуболтовото разстояние е 98 мм. На тези, за съжаление, нямам снимки.

2 гуми 175/65/14, нови! = 60 лв.

Още : 4 джанти за Мерцедес Вито, стоманени, 15 цола, с оригинални пластмасови капаци като за Вито = 80лв. за целия комплект

Телефон за връзка : 0878/854816 - Васил, Пловдив

Моля някой модератор да премести темата в "Продавам/купувам" форумите, и да прости моята грешка!

Щом стават за ФВ значи са 4Х100.Щом стават за ФВ значи стават и за Рено тва мога да гарантирам.

"Иначе гумите са нови на 80%" нищо незначи.ДОТ?Тва ще рече кога са произведени щото може много грайфер да имат ама ако са стари ще се изядат като халвичка за нула време.

@katalunec89 - Написал съм, че гумите стават за Голф, Пасат, Поло, Шкода или Сеат, тоест, междуболтовото разстояние е 100 мм., а ЕТ не знам какво е.

@jozo - Това, че са нови на "еди-колко си процента" не съм си го измислил аз. Гумите няма да се "изядат като халвички" или други хранителни продукти, гарантирам за това. Дали стават за Рено, трябва да се премери, ако междуболтовото е 100 мм., вероятно ще.

Апелирам да пишат само заинтересувани хора.

В разпродажбата добавям и 4 джанти за Мерцедес Вито, стоманени, 15 цола, с оригинални пластмасови капаци като за Вито.

@pazu - Признавам, сгрешил съм, ама е нормално аз за 4 години като регистриран потребител да сбъркам къде се пуска темата, щом ти за твоите 19 години живот, не си се научил да пишеш на български език :-)

Моля някой модератор да премести темата в "Продавам/купувам" форумите, и да прости моята грешка!

Само гумите продават ли се? От първите снимки, които са? Може ли да напишеш кой ДОТ са: 4 цифри, оградени по края, като в рамка. Примерно: 1007, 5006, 3205 - първите 2 са за седмица на производство, а вторите 2 - годината. Пример 1007 - 10-та седмица на 2007 година. Ако цената само за гумите ме устройва, и има купувач за джантите, ще се разберем с другия купувач да минем през някой сервиз да ги свалят.

Поздрави, успешна седмица.

Тъй, тъй, @dvdrw благодарско за просветлението около тия абревиатури :-Д

Гумите са Sawa Intensa, DOT-a e 2706, сиреч 27-ма седмица на 2006г.

Първите джанти и гуми не се продават отделно. Балансирани са и трябва само някой да ги вземе и да си ги сложи на колата.

Поздрави

Пропуснал съм цената. :-)

Пропуснал си и броя на дупките, който е важен за хората които не карат вито.

5х100 означава 5 дупки разположени върху окръжност с диаметър 100 мм.

@inherit.hit.bg Джантите са с 5 дупки, междуболтовото не знам колко е, но става и за леките мерцедеси, 124 примерно.

Ако се интересуваш, ще ти напиша на лично къде да ги видиш!

Със здраве

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...