Jump to content
BulForum.com

Купувам Конектор за Хард Диск

Recommended Posts

Привет,

имам електроника от диск, ако искаш мога да ти я дам цялата, да си свършиш работа. Не знам, ако почна да я духам с топлия въздух дали няма да се стопи и пластмасата.

Звънни ако искаш - цената е 10 лева.

0878 448893 - ще излизам, така, че на телефона най-добре.

Лека вечер.

Привет,

имам електроника от диск, ако искаш мога да ти я дам цялата, да си свършиш работа. Не знам, ако почна да я духам с топлия въздух дали няма да се стопи и пластмасата.

Звънни ако искаш - цената е 10 лева.

0878 448893 - ще излизам, така, че на телефона най-добре.

Лека вечер.

А аз тази пластмаса,дали ще мога да я откача от диска и да я сложа на моя след като е податлива на стопяване :confused ?!?

И изобщо разгледа ли снимките да видиш какво точно търся или гадаеш,че може би е на твоя диск...

Освен това платки не ми трябват,а и не мисля,че едно пластмасово конекторче е 10 лв.

Виж си диска и ми кажи колко искаш само за него,ако има такова изобщо!

В харда ли е проблема или в преходника към дъното?

Ако е в преходника, както те разбирам, кажи от какъв лаптоп е. В кутиите за 2,5" дискове преходника е подобен- общ за захранване и данни, но е запоен за платката,т.е. е без реда пластини откъм дъното.

Всъшност сигурен ли си, че проблема е в преходника?

Лаптопът--> http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/documen...565&lang=en

Хард-дискът --> http://www.wdc.com/en/products/products.asp?driveid=506

Въпросният хард,няма да замени основният,а ще се сложи във втория слот за HDD.Проблемът е,че новият хард е без въпросният конектор и няма как да се върже за лаптопа.

Колега, ще предположа, че не си прочел точно какво ти трябва и ще спазя добрия тон!

Преди да почнеш да хулиш някой дали е прочел или видял това или онова, да погледнеш какво точно ти е нужно на теб.

Този куплунг, който търсиш в първия пост, и който ти предложих може да се свали с обикновен поялник или на станция с топъл въздух, ако човека, който работи на нея има малко опит и не му треперят ръцете :).

Аз със сигурност съм проверил какво имам и не гадая, за разлика от 'увереността', с която ти търсиш нещо, на което не можеш да му кажеш и името.

Една такава буксичка струва 2 3 $, с доставката до БГ стават 10на лева. Това, колко мислиш ти, че струва, не ме касае. Като не ти харесва, не купуваш.

На тебе ти трябва ПРЕХОДНИКА от диска към дъното, който върви в комплект с шейната на която се слага диска.

Тъй като гледам, че лаптопа е Pavilion, за тези лаптопи шейната и преходника за втория диск не се продават с лаптопа, а трябва да си ги набавиш отделно.

От ибей можеш да си го намериш за 20 30 $, в официалните сервизи на НР струва към 120 лева.

http://newmodeus.com/shop/images/HPDV9000%20copy.jpg - ето това ти трябва.

Следващия път не бъди толкова сигурен, че другите не са сигурни дали имат това, което искаш, а се увери, че знаеш какво искаш.

Лека вечер.

Значи ти трябва448304-001 "Hard Drive Hardware Kit" за HP Pavilion dv9500, dv9600, или dv9700 - стр.45 от развален лаптоп.

Изглежда така:448304-001.jpg.

Ако не успееш да намериш такъв мога да ти предложа USB кутия за диска.

Дано съм бил полезен.

Колега, ще предположа, че не си прочел точно какво ти трябва и ще спазя добрия тон!

Преди да почнеш да хулиш някой дали е прочел или видял това или онова, да погледнеш какво точно ти е нужно на теб.

Този куплунг, който търсиш в първия пост, и който ти предложих може да се свали с обикновен поялник или на станция с топъл въздух, ако човека, който работи на нея има малко опит и не му треперят ръцете :).

Аз със сигурност съм проверил какво имам и не гадая, за разлика от 'увереността', с която ти търсиш нещо, на което не можеш да му кажеш и името.

Една такава буксичка струва 2 3 $, с доставката до БГ стават 10на лева. Това, колко мислиш ти, че струва, не ме касае. Като не ти харесва, не купуваш.

На тебе ти трябва ПРЕХОДНИКА от диска към дъното, който върви в комплект с шейната на която се слага диска.

Тъй като гледам, че лаптопа е Pavilion, за тези лаптопи шейната и преходника за втория диск не се продават с лаптопа, а трябва да си ги набавиш отделно.

От ибей можеш да си го намериш за 20 30 $, в официалните сервизи на НР струва към 120 лева.

http://newmodeus.com/shop/images/HPDV9000%20copy.jpg - ето това ти трябва.

Следващия път не бъди толкова сигурен, че другите не са сигурни дали имат това, което искаш, а се увери, че знаеш какво искаш.

Лека вечер.

Благодаря за помощтта колега,точно това ми трябва,но нито хуля нито съм обидил някой,просто нямам желание да разпоявам някой хард за да му взема преходника

Съвсем просто и ясно съм го обяснил,а и на снимката се вижда какво търся,ако някой има и така наречената "шейна" може да взема и нея,но тя не е толкова важна,главното е самия конектор за дъното.

Значи ти трябва448304-001 "Hard Drive Hardware Kit" за HP Pavilion dv9500, dv9600, или dv9700 - стр.45 от развален лаптоп.

Изглежда така:448304-001.jpg.

Ако не успееш да намериш такъв мога да ти предложа USB кутия за диска.

Дано съм бил полезен.

Да,точно това е,не държа на ламарината,важен е конектора за дъното,но ако някой ги има и 2те ще ги взема.

Ако реша да направя по-малкия хард външен ще пиша да се разберем за кутията.

Благодаря за помощтта колеги,засега малкият хард е външен в кутия,а след 1-2 месеца мой приятел ще ми донесе от Америка "тава" и конектор за диска на приемлива цена..

И един въпрос към dvdrw,да не би случайно да работиш в Стемо или ХП България,че знаеш колко струва да си поръчам нова "тава" ?

Честно казано,не виждам кой ще даде 120 лв. за една ламарина,при положение,че 500гб диск е 150-170 лв :laughing:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...