Jump to content
BulForum.com

GA-8IPE1000MK


Recommended Posts

Niakoj ima li takova Gygabyte druvce?Iskam da popitam ako niakoj razbira pove4e ot duna da mi obiasni eno ne6to,a to e za6to v biosa ima menu Frequency/Voltage Control ,no ne moga da pipam voltajite po nikakuv na4in.Naprimer,za da klokna procesora i pametta trqbva da im podam malko naprejenie,no tova e nevazmojno.Dali vsi4ki voltaji sa auto i dali ima na4in da se podade po niakakuv na4in pove4e voltaj na procesora i pametta?Blagodaria

http://tw.giga-byte.com/MotherBoard/Produc...-8IPE1000MK.htm

Link to comment
Share on other sites

Аз съм с GA-8IEML-T chipset 845E . Казаха ми, че само Pro моделите на Gigabyte с chipset-и 865РЕ са с много възможности за overclock. Смядам да взимам ново дъно скоро :) .

Link to comment
Share on other sites

Ами питай в темата за overclock. И аз бях питал преди време. Потърси малко. Иначе аз само за тва искам да сменям дъното ;) .

Link to comment
Share on other sites

имал сам такова "дръвце". не ми се е налагало да му закачам волтажите, но можеш да си провериш версията на БИОС-а, може да има нова която да има подръжка за пипане на волтажи. Чипсет-а е добар, аз лично много сам доволен от от 865РЕ на Интел. Ако обаче се опитваш да клокваш с това дъно... от 10% нагоре в честотата почва да ти праи номера мултимедията. На мен започнаха да ми насичт MP3-ки и Филми, иначе си вървеше и тестове държеше...

Когато това дъно работи на стандартните му честоти наистина работи много стабилно, но не ти го препоръчвам за Клок....

Link to comment
Share on other sites

tochno tova dance e dosta oriazano za overclock

po dobre si wzemi niakoi Nforce tam wsichko e pozwoleno

 

Ако успееш и да подкараш Интелски процесор на Нфорс дънце цена няма да имаш златен :) Това дъно си е бюджетно и не става за сериозен клок откъдето и да го погледнеш. Безплатен съвет от мене, е да си караш с оригиналния биос на дъното че да не проплачеш после :)

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...