Jump to content
BulForum.com

Продавам PC части, фотоапарат, GSM и др.

Recommended Posts

Продавам няколко неща, останали след upgrade, или просто излишни...:

1. 2 бр. Floppy 1.44 МВ, бежово (мога да го боядисам сиво :)) и черно. Работят нормално (не са ползвани много).

Цена 5 лв. на брой. Продадени

2. Охлаждане за HDD Cooler Master, част от CoolDrive 4. Продавам само алуминиевата кутия, в която се поставя 3.5'' HDD и се монтира в място за 5.25'' устройство. Без предния панел с дисплея, към който са температурните датчици и регулаторите за обороти на вентилатори.

Към кутията съм монтирал и вентилатор 50х50х10мм. който ще обдухва електрониката на диска...

Цена 15 лв. 10 лв. без вентилаторчето.

3. Охлаждане за RAM Corsair Dominator. Неизползвано.

Цена: 20 лв. Продаденo

4. Вентилатор Zalman FB123 92mm, със скоба за закрепяне към кутията, без преходника за намаляне на оборотите. Много малко ползван...

Цена 4 лв. Продаден

5. Вентилатор CM Silent Fan Sl1. Използван е няколко месеца...

Цена 5 лв.

6. VGA to TV RCA S-Video преходник - кабел за връзка на компютъра с TV например, директно през VGA port на видеокартата. За целта картата трябва да има такава функция (например Matrox...). Би трябвало да върши работа за някои лаптопи, които нямат TV-out... Затова съм го взимал, но при мен явно картата няма такава възможност...

Цена 5 лв.

7. Цифров фотоапарат Sony DSC-F707. Към апарата има AV кабел, USB кабел, MemoryStick 16MB, 64MB и 4бр. 128МВ (работи само с такива, без Pro, Duo и др. по-нови), платнена чанта Sony.

Цена 100 лв. Продаден

8. Samsung SGH-X600. С кутийка си е, hands-free, зарядно, ползван е около 3 години и е със запазен външен вид. С оригиналната батерия си е, която издържи около 6 дни при 5-6 минути разговор на ден. Има и кожен калъф. Реални снимки (Х600_1-4)

Цена 25 лв. Свален от продажба

9. IrDA Mobile Action MA-620 Инфрачервен адаптер на USB. Отличен външен вид и диск с драйвери

Цена: 5 лв. Продаден

10. Вътрешен модем Acorp M56PIM 56.6K. Работи нормално. (Имам и един външен, пак Acorp - 8 лв.)

Цена: 4 лв.

11. DVD ROM Toshiba SD-M1712, сиво, работи нормално.

Цена: 10 лв. Продаденo

12. DECT телефон Panasonic (база: КХ-TCD410BXS, слушалка: KX-A141EXS), сив, в добро състояние, батериите са за смяна... Снимки: 1, 2, 3, 4, 5

Цена: 15 лв. Продаден

13. Оптична мишка - сива на цвят, без забележки по бъншния вид. Снимка

Цена 5 лв.

14. Клавиатура Compaq сиво-черна с БДС, запазен външен вид (няма изтрити копчета), с допълнителни custom бутони. Снимки: 1, 2, 3

Цена 5 лв. Продадена

15. Видеокарта MSI 9600GT OC 512MB, в гаранция до 10.02.2011 г., към пловдивска фирма

Цена 110 лв. Продаденa

16. Кръгъл IDE кабел, за 2 у-ва.

Цена 3 лв., или го разменям за флопи кабел, пак кръгъл...

17. GSM Nokia 3310, запазен външен вид, работи си нормално, има батерия, купувана преди около 2 г. и си държи доста... Има си и зарядно...

Цена 15 лв.

Не виждам цена за позиция 9.

EDIT:

Аха...това е друга работа....макар и да си мисля, че за 2.2Мp фотоапарат, колкото и да е добра оптиката, цената е височка, но...ти си знаеш!

9. Цифров фотоапарат Sony DSC-F707. Към апарата има AV кабел, USB кабел, MemoryStick 16MB, 64MB и 4бр. 128МВ (работи само с такива, без Pro, Duo и др. по-нови), платнена чанта Sony.

Цена?

Не виждам цена за позиция 9.

EDIT:

Аха...това е друга работа....макар и да си мисля, че за 2.2Мp фотоапарат, колкото и да е добра оптиката, цената е височка, но...ти си знаеш!

Извинявам се, бях пропуснал цената в първия момент... Пък и ми беше трудно да определя каква да е.

Апарата е 5MP!! Къде пише че е 2.2MP? Оптиката е Carl Zeiss...

Добавил съм и още неща...

...и други неща от списъка са продадени

Добавил съм още вентилатори...

Имам и една автоаларма сваляна от Daewoo Lanos (заводска), работеща си е... Не съм и определил цена, но ако някой се интересува ще измислим нещо... Алармата е с 2 дистанционни (с по 2 копчета). Не знам какви функции има... Само знам, че с едно и също копче се отключва и заклюва а двете едновременно сменят режима на сигнализация при отклюване/заключване (със/без звук)...

Също имам и един ОЕМ Windows XP...

Промени в цените:

GSM Samsung SGH-X600 - 25лв.

DECT телефон Panasonic KX-A141EXS - 15лв.

Автоаларма - 20лв. Запазена

Windows XP (ОЕМ) + оригинален диск SP2 - 20лв. Продаден

Windows XP (ОЕМ) + оригинален диск SP2 - 20лв.

Ако мога с този уиндоус да ползвам компютър на обществено място ,един вид да е легализирана машината , го взимам.

P.S. Колегата го продал уиндоуса

• 3 weeks later...

2. Охлаждане за HDD Cooler Master, част от CoolDrive 4 - алуминиева кутия в която се поставя 3.5'' HDD и се монтира в място за 5.25'' устройство. Към кутията съм монтирал и вентилатор 50х50х10мм. който ще обдухва електрониката на диска

това ме интересува, дай нещо за връзка или се обади

2. Охлаждане за HDD Cooler Master, част от CoolDrive 4 - алуминиева кутия в която се поставя 3.5'' HDD и се монтира в място за 5.25'' устройство. Към кутията съм монтирал и вентилатор 50х50х10мм. който ще обдухва електрониката на диска

това ме интересува, дай нещо за връзка или се обади

GSM: 0887387152

Може би не съм го написал ясно, но това охлаждане е без предния панел, който е с дисплей, датчици за температура и регулатори за обороти на вентилатори. Аз продавам само алуминиевата кутия! На линка, който съм дал се вижда отвътре какво представлява кутията.

Сложил съм и снимки на стационарния телефон Panasonic...

колега за видео карата може ли да има някав коментар току що се поразгледах в някои сайтове по точно www.erabg.com подобна карта там е 126 лв с 36 месеца гаранция

колега за видео карата може ли да има някав коментар току що се поразгледах в някои сайтове по точно www.erabg.com подобна карта там е 126 лв с 36 месеца гаранция

Специално в Ера видях само 1 Gainward карта, която е 126 лв., но тя е с 24м. гаранция... Освен това е с по-ниски честоти от моята и с по-слабо охлаждане.

Мога да намаля цената на 110 лв...

Видеокартата е продадена.

Добавям още 1 флопи, черно, 5 лв.

Имам и кръгъл IDE кабел, за 2 у-ва, 3 лв., или го разменям за флопи кабел, пак кръгъл

• 2 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...