Jump to content
BulForum.com

Купувам оборудваване ITV Partner

Recommended Posts

купих чинията,все още търся приемник и карта :unsure:

имам приемник и карта за 180 лв са твой, картата е за 1 месец безплатно гледане още не е активирана приемника е стронг. С остатъчна гаранция е.

Може и по отделно - различните компоненти. Ако на някого са му излишни да пише на лични :rolleyes:

колега незнам с каква цел са ти но погледни тук на каква цена е 0лв http://www.itvpartner.com/promotions.php ,тези 180лв може да си ги спестиш които се опитва да изкара от теб колегата medeniqt

ModEdit - Със забележката:

* Сателитният приемник, смарт картата и антената са собственост на оператора.

Да те са собственост на оператора но 2 години аз сам абонат от 4 и отдавна вече са мои не ти трябва да си купуваш защото така или иначе други свестни няма

Колега мога да ти предложа оборудване на Bulsatcom. Договорът ми за единия апартамент изтече и тъй като ще го давам под наем, надали наемателите ще искат да плащат за Була. Оборудването си е мое, нито има договор нито нищо. Ако имаш интерес ми пиши лично, за да се разберем.

Да те са собственост на оператора но 2 години аз сам абонат от 4 и отдавна вече са мои не ти трябва да си купуваш защото така или иначе други свестни няма

А в моя договор пише че след приключването му, мога да ги закупя за 10лв

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...