jimmyb Posted July 6, 2009 Share Posted July 6, 2009 Трябва ми изгоряло дъно от лаптоп HP (стават от повечето модели) или само буксата за захранването ( да е здрава ) Предпочитам само буксата .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvdrw Posted July 6, 2009 Share Posted July 6, 2009 Трябва ми изгоряло дъно от лаптоп HP (стават от повечето модели) или само буксата за захранването ( да е здрава )Предпочитам само буксата .... Има 2 3 вида букси. Какъв модел е лаптопа, за който ти трябва. За 65 и 90 ватовите адаптери има 3 вида букси. За 75ватовите мисля, че е 1 вид. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jimmyb Posted July 6, 2009 Author Share Posted July 6, 2009 Трябваше да напиша че е от по-старите лаптопи, Лаптопа е HP xe4500 с P4 захранването е 75W, а буксата е такава Link to comment Share on other sites More sharing options...
nonsan Posted July 6, 2009 Share Posted July 6, 2009 Имам в наличност DDAT8APB2003607--->ИНФО Ако те устройва,координатите ми са в подписа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.