Jump to content
BulForum.com

Разпродажба

Recommended Posts

Ram - 512 DDR400 SuperT, няма никакви забележки - 30 25 лв.

Снимка.

Видео карта Nvidia GeForce FX5500:

• Video Memory 256MB DDR

• Memory Interface 128-bit

• Bus Standard AGP 8X

• VGA Output VGA

• DVI Output DVI-I

• TV Output TV-out

Повече инфо . Сменен й е вентилатора, на мен не ми е създавала проблеми до сега.Цена - 45, 40, 35 лв.

Снимка.

CPU AMD Athlon 64bit,3200+,512Kb L2 cache ; работна честота 2.2 GHz. Ползван е на socket 754, казаха ми че е съвместим и със s.A, но за това не знам - не съм много навътре с тези работи. Повече инфо . Снимки: ТУК и ТУК.

Цена - 40, 35, 30 лв

2 CD-та:Lite-On 48x(Model:LTN-486) и LG 52x. Цена: 5 4лв/бр.

Снимки:1, 2, 3, 4.

Телефонен модем за връзка с интернет, с PCI слот е.Цена - 3 2 лв

Снимка.

3 вентилатора Cooler Master 80х80х25мм. 1 обикновен - 0.50 лв , 1 с регулатор на оборотите (min ~3100, max ~5000) - 2лв и последният е вентилатор с радиатори за сокет 754,не знам дали ще стане на другите.Предполагам , че размерите са еднакви - 3 лв

Едно вентилаторче от захранване - също 80х80.Ако на някого му се играе да запоява и разпоява.Подарявам го.

Снимка.

CD-MP3 Player TCM с адаптор и калъфче.Последно като го използвах и като го пробвах вчера работеше идеално.Има следи от употреба. Цена - 5 лв

Снимка.

3 лентови кабела: 0.50 лв за 3те или подарък към някои от другите неща.

1 SATA кабел,свързващ харда с дъното и 1 за захваранването : 0.50 лв или също подарък към нещо :P

Снимки: 1, 2

Обикновена клавиатура - на Benq.Подарък към нея микрофон с резервен кабел.Цена - 2 лв

Безжична клавиатура и мишка Sepia.Работено е с тях около 3 месеца, имат си кутия и диск със софтуер.С батерии ААА са,на мишката карат около месец и нещо,а на клавиатурата над 2 месеца.Хващат от разстояние 1.50 метра. Цена 20, 18, 15 лв

Мишка А4Tech Wireless,BatteryFree(точи ток от пад-а).Порблемът й е,че като натиснеш левия бутон един сигнал го подразбира като двойно кликане.Цена 3 2 лв.

Снимки:1

2 стари електронни бележника. В отлично състояние,работят без грешка,но нямат батерии.Единия има възмовност за включване за синхронизиране с компютър чрез COM-порт, но няма диск със софтуер. .4, 3 2.50 лв- двата, 2.50, 1.90, 1.50 лв по отделно.

3 захранващи кабела: 2 стандартни и един,който е за включване директно от захранването към монитора.Не са ползвани.Цена 1 лв/бр, 3те заедно 2.50 лв

Снимки: 1

P.S. Отговори пращам на лични съобщения.

"Мишка А4Tech Wireless,BatteryFree(точи ток от пад-а).Порблемът й е,че като натиснеш левия бутон един сигнал го подразбира като двойно кликане.Цена 3 2 лв.

Снимки:1"

взимам това... кажи къде да се видим. или пиши на лични...

CPU AMD Athlon 64bit,3200+,512Kb L2 cache ; работна честота 2.2 GHz. Ползван е на socket 754, казаха ми че е съвместим и със s.A, но за това не знам - не съм много навътре с тези работи. Повече инфо .

Цена - 40, 35, 30 лв

Дай точна маркировка, моля!

Дай точна маркировка, моля!

Утре мога да кача снимки на процесора, ако ти вършат работа да я разбереш, аз си нямам никаква представа от къде да я разбера маркировката и какво представлява. Снимките ще ги сложа в първият пост.

Утре мога да кача снимки на процесора, ако ти вършат работа да я разбереш, аз си нямам никаква представа от къде да я разбера маркировката и какво представлява. Снимките ще ги сложа в първият пост.

дългия надпис върху процесора - ada...........

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...