adrenaline1 Posted June 29, 2009 Share Posted June 29, 2009 ето го въпросния часовник, този който продавам е черната версия , от щатите ми го донесаха , просто не ми допадна , аз съм фен на Пума цената е 60 лева , купен е от там за 80 $ пишете ми на скайп: adrenalineo , mail: [email protected], 0899788142 от Пловдив съм , могат да се пратят до където кажете , аз поемам достафката Link to comment Share on other sites More sharing options...
tara Posted July 1, 2009 Share Posted July 1, 2009 Мъжки ли е? Link to comment Share on other sites More sharing options...
grunchaka Posted July 1, 2009 Share Posted July 1, 2009 унисекс е, ама кое го прави адидас?надписа ли Link to comment Share on other sites More sharing options...
lithrone_s Posted July 1, 2009 Share Posted July 1, 2009 utre sutrinta 6te go vidq i vzema ako mi haresa ... 6e se 4uem po tela ... leka ve4er Link to comment Share on other sites More sharing options...
adrenaline1 Posted July 2, 2009 Author Share Posted July 2, 2009 часовника е унисекс , но е сравнително голям като размери и би бил по подходящ за мъжка ръка Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maverick8 Posted July 2, 2009 Share Posted July 2, 2009 Часовника продава ли се още? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pako81 Posted July 7, 2009 Share Posted July 7, 2009 Ако още се продава го взимам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
adrenaline1 Posted July 30, 2009 Author Share Posted July 30, 2009 Ако още се продава го взимам. поради силния интерес, поръчах да ми пратят още , и в момента имам няколко бройки. ако се интересувате пишете . цената е вече 50 лева Link to comment Share on other sites More sharing options...
adrenaline1 Posted July 30, 2009 Author Share Posted July 30, 2009 http://www.amazon.com/adidas-commercial-sp...k/dp/B0029N8RA6 часовника е вече стар модел и не струва толкова. както виждате тук се продава за 40 $ ВТОРА РЪКА (USED). аз си позволявам да го взема чисто нов по ефтино , понеже е стар модел вече и не се предлага по принцип като нов никъде Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted July 30, 2009 Share Posted July 30, 2009 Изтрих офтопиците и следващият, който пише без интерес в темата ще се сдобие с 20%, а за тези, които пак решат да пишат офтопиците на маймуница с излишно огромен размер на шрифта, ще има като бонус и друго! Правилата важат еднакво за всички! Link to comment Share on other sites More sharing options...
shtaiga Posted July 31, 2009 Share Posted July 31, 2009 дали към 10 август ще имаш ли още смисъл ако ги продадеш ще взимаш ли и други Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.