deskata-rulez Posted June 21, 2009 Share Posted June 21, 2009 Става въпрос за дистанционно JVC RM-C236 Ето и снимка: http://videomix.ru/img/goods/4974.jpg При положение, че ново в магазина е 12 лева, се надявам да намеря нещо запазено и евтино (работещо разбира се)! Ще ви помоля винаги да оставяте цена в пост-а си, и снимки (по възможност)! Очаквам вашите предложения тук (в темата), на ЛС, или Skype: Deskata-rulez! Благодаря! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Joro Filipov Posted June 22, 2009 Share Posted June 22, 2009 Става въпрос за дистанционно JVC RM-C236 Ето и снимка: http://videomix.ru/img/goods/4974.jpg При положение, че ново в магазина е 12 лева, се надявам да намеря нещо запазено и евтино (работещо разбира се)! Ще ви помоля винаги да оставяте цена в пост-а си, и снимки (по възможност)! Очаквам вашите предложения тук (в темата), на ЛС, или Skype: Deskata-rulez! Благодаря! Ако си от Пловдив, отскочи до Кузмов електроник - много отзивчиви, или на Пещерско шосе след кръстовището на Васил Априлов, първата пресечка (или втората, ама там някъде) на ъгъла в ляво - също голям избор и доставка. Дано съм помогнал.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deskata-rulez Posted June 22, 2009 Author Share Posted June 22, 2009 Ако си от Пловдив, отскочи до Кузмов електроник - много отзивчиви, или на Пещерско шосе след кръстовището на Васил Априлов, първата пресечка (или втората, ама там някъде) на ъгъла в ляво - също голям избор и доставка. Дано съм помогнал.. Помогнал си но въпроса е, че ако искам ново ще си купя от магазина който е близо до мен... Накратко търся първо нещо запазено втора рака... Link to comment Share on other sites More sharing options...
deskata-rulez Posted June 22, 2009 Author Share Posted June 22, 2009 Максималната цена която мога да предложа за дистанционното е 6-8 лева! ModEdit: Втори път го пускаш този пост въпреки, че вместо да действам по правилата, си направих труда да го преместя в предишния. Ти обаче си редактираш предишния и пак пускаш този. Засега минаваш само с предупреждение, но следващият път - по правилата. Изкуственото вдигане на темите (ъпване) също е забранено и се наказва по горепосочения начин - warn + moderated Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.