Jump to content
BulForum.com

Купувам core 2 quad

Recommended Posts

Купувам core 2 quad 9550 или 9650 да е бокс и със гаранция, цена за правилата 1 лв. иначе по договаряне, регион Пазарджик.

За контакт ЛС или skype: true_wizard

Не знам защо напоследък доста хора пишат в темите си за покупка - "За правилата - еди колко си лева", а всъщност нашите правила задължават слагането на цена единствено за тези, които продават. Когато се купува, слагането на цена е на добро желание, а и все пак е добре останалите да знаят с какви пари разполага купуващият, за да не му предлагат неща, които той не може да си позволи.

И в случая тази примерна цена от 1 лв. е просто безсмислена, защото не дава никаква информация.

Едит: Спокойно, не си нарушил никакви правила, просто не си длъжен да пишеш цена. :) А иначе ти вероятно може да си позволиш вариране в цените, но често има случаи някой да пусне обява, че купува еди какво си и още след първите предложения отговаря "Ааааа...това не ме урежда - аз търсех нещо евтино до ххх лв.". ;)

Здравейте, съжалявам за случката, но предполагам щом не съм писал до колко пари значи, не съм определил, може да взема за 200лв, а пък може и за 1000, просто търся втора употреба, ако някой има желание да продава, да каже колко пари иска, ако не ме устройва (както се опитаха да ми продадат клавиатура с мишка за 80 лв при нови 60 лв.) здраве да е :)

Още веднъж се извинявам за нарушаването на правилата, но според мен не клиента определя цената :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...