feisty Posted June 15, 2009 Share Posted June 15, 2009 Купувам core 2 quad 9550 или 9650 да е бокс и със гаранция, цена за правилата 1 лв. иначе по договаряне, регион Пазарджик. За контакт ЛС или skype: true_wizard Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted June 15, 2009 Share Posted June 15, 2009 Не знам защо напоследък доста хора пишат в темите си за покупка - "За правилата - еди колко си лева", а всъщност нашите правила задължават слагането на цена единствено за тези, които продават. Когато се купува, слагането на цена е на добро желание, а и все пак е добре останалите да знаят с какви пари разполага купуващият, за да не му предлагат неща, които той не може да си позволи. И в случая тази примерна цена от 1 лв. е просто безсмислена, защото не дава никаква информация. Едит: Спокойно, не си нарушил никакви правила, просто не си длъжен да пишеш цена. А иначе ти вероятно може да си позволиш вариране в цените, но често има случаи някой да пусне обява, че купува еди какво си и още след първите предложения отговаря "Ааааа...това не ме урежда - аз търсех нещо евтино до ххх лв.". Link to comment Share on other sites More sharing options...
feisty Posted June 16, 2009 Author Share Posted June 16, 2009 Здравейте, съжалявам за случката, но предполагам щом не съм писал до колко пари значи, не съм определил, може да взема за 200лв, а пък може и за 1000, просто търся втора употреба, ако някой има желание да продава, да каже колко пари иска, ако не ме устройва (както се опитаха да ми продадат клавиатура с мишка за 80 лв при нови 60 лв.) здраве да е Още веднъж се извинявам за нарушаването на правилата, но според мен не клиента определя цената Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.