Jump to content
BulForum.com

Продавам лаптоп ACER

Recommended Posts

Продавам лаптоп ACER

Процесор : AMD Athlon 64 X2 QL-64 2.1GHz,l L2 cache

Големина на дисплей :39.6(15.6") HDReady Acer CineCrystal LED /true cinematic view/

RAM Памет (МВ) : 3GB DDRII

вградена памет : 250 GB SATA

Видео карта :ATI MobilityRadeon HD 3200- HDMI изход 256 MВ

Мрежова карта :LAN, WiFi 802.11b/g/Draft N

Батерия : LI-Ion

Оптична Медиа : DVD-RW Multi recorder

Вид операционна система : Windows Vista Home

Webcam: crystal eye, Virtual Surround Sound, Numeric keypad,bluetooth...

Лаптопа е закупен на скоро..чисто нов-с найлончетата е още по него- умишлено не се ползва за за да не се похабява/седи си в кутията/,към него вървят и необходимите документи и гаранция / 2 год./..и инсталиран Windows

Цена: 1069.... От Пловдив съм..0895 632 800..за предпочитане е да е от града /за да се види и пробва ..съвсем коректно е и за двете страни-мисля/ ....иначе с куриер

Бих искал да приложа снимки ,но съм нов още и не се ориентирах..за това някой ако ми каже как /или да му ги пратя/..и тях ще сложа. Благодаря Предварително!

Това ли е компютърът?

Notebook ACER Aspire 5536-643G50Mn

90520080925718524.jpg

15.6" Acer CineCrystal™ Acer GridVista™ (1366x768) TFT, AMD Athlon 64 X2 Dual-Core QL-64 2.1GHz/1800MHz, AMD M780G, DVD Super Multi, LAN, F/M, Bluetooth/Wi-Fi, ATI Mobility Radeon HD3200 256MB, RAM 3GB DDRII, HD

https://content.it4profit.com/itshop/itemca...new&LANG=bg

Ако е това, то цената в асбис без фирмена отстъпка е 1069 лв чисто нов.

Здравейте../изчаквах заради проблемите с UP-a/...значи набутани и измамени няма да има...освен мен ,че мисе налага да се разделя толкова скоро с тази хубава машинка и разбира се съм и назад с паричките...Далеч съм от мисълта за печалба..логично/немога да го дам за повече от колкото съм го взел/..просто ми са необходими парите в момента..

..Значи модела е подобен на този на снимката която е сложил колегата..,но със сигурност на мен ми струваше повече от цената която съм обявил/ имаси гаранция 2 години и всичките там документи и книжки/... Предполагам че поразните сайтове ще се срещне на различни цени и не оспорвам това..а аз не съм обикалял да търся каде е бил по на далавера-просто така се случи.

Относно коментара върху цената ..е ясно че не е крайна ,но просто за под 1000лв. немога да го дам...защото ще ми се наложи тогава да го запазя- пък парите ще набавям по друг начин..

Иначе наистина се пази техниката ..несе ползва,нищо нее разлепвано понего/всички найлончета си стоят по екрана и клавиатурата/ -седи си прибран в кашончето ..умишленно наистина ,защото искам евентуално ако някой го купи..да го види в състоянието което го видях аз като ми отвориха кутията в магазина... Снимки така и не разбрах как да кача/ поне да знам и занапред/..такаче мога да пратя на email,skype.Надявам се бях изчерпателен..ако нещо друго ви интересува питаите пак..няма проблеми

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...