Jump to content
BulForum.com

Продавам Nokia 8800 Carbon Arte

Recommended Posts

Чисто нов, Кутия, две батерии, зарядно, хендсфрее, Дата кабел, кожен калъф. hight copy 1:1 ГАРАНТИРАНО КАЧЕСТВО !

Имам и само Arte, който е с черна кожа.

Снимки

3

1

2

Цена: 340лв

тел: 0888108595

Kитайски са, не са ИЗМИСЛИНИТЕ ДУБАЙСКИ (щото кога Дубай правят телефони) !!!

Що се отнася за лепинката отзад Made in Finland, Made By Nokia, Made in Korea, може се уреди кой квата го кефи, ако си мисли някой че лепинката е гаранцията на телефона.

За качеството гарантирам, защото не са от боклуците дето след 2 седмици почва да се гаси като плъзнеш слайда по силно Wink .

Като го обърнеш спира ли да звъни ? Като го почукаш появява ли се часовник ? Щото ако не се появява определено не е "хай копи"

Да има си ги всичките функции като оригинала.

Разликата е че даже софтуерно пише че има 4 гб памет, а реално е с 1 гб. Менюто не е оригинално на Нокиа и не може да се инсталират приложения с Никиа програми.

Чуствайте се свободни от към всякакъв вид въпроси. Поздрави

• 2 weeks later...

Моля да звъните на посочения телефон, на ЛС отговарям, но напоследък не ми остава време да седя пред ПЦ-то. Поздрави!

Добавям две батерии за V3 , ползвани малко като мислех че проблема е в батерията купих 2 нови, но проблема се оказа в телефона, който изгасна...

цена 10лв/бр

• 2 weeks later...

highcopy??!??! :laughing:

Карбон Арте не изглежда изобщо така , това което си постнал по-горе е просто сапфир арте в черен цвят.... тоест нещо несъществуващо......

А на снимка 1 и 3 какво е ? Ако някой е убеден в това което е написал може да се хванем на едно басче и да донеса телефончето и тогава да говори. С най-добри чуства.

А това е за колегата, който разбира от телефони и измисления ми черен сапфир арте.

Цък

PS. Моля да бъдат премахнати мненията на колегите или те да си ги корегират. Хора които не се интересуват и НЕ разбират нека си задържат мненията за себе си. Това че не са видели...

Nokia 8800 Sapphire Arte в черно несъществува като модел предлаган от нокия.

Имам въпрос към продавача : как точно и от кого е "гарантирано качеството" да не би да имат лепенка QUALITY CONTROL.

Pei4 : помоли ги да си ги корИгират

А на снимка 1 и 3 какво е ? Ако някой е убеден в това което е написал може да се хванем на едно басче и да донеса телефончето и тогава да говори. С най-добри чуства.

А това е за колегата, който разбира от телефони и измисления ми черен сапфир арте.

Цък

PS. Моля да бъдат премахнати мненията на колегите или те да си ги корегират. Хора които не се интересуват и НЕ разбират нека си задържат мненията за себе си. Това че не са видели...

:censored2: Нокия???? Оправи си заглавието! И ела да ти покажа истинския как изглежда!

• 1 month later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...