Jump to content
BulForum.com

Продавам 3Д очила + ДВД с 3Д филми - 2 броя + 1 диск - 8 лева, перфект

Recommended Posts

Продавам 3д очила , перфектни за домашно 3д кино + двд на което има 4 триизмерни филма + триизмерна енциклопедия на човешкия мозък и 3д драйвер за почти всички нови игри

очилата са картонени , но вършат перфектна работа ..

понеже гледам че има доста теми в които продават такива очила за по 12 лева , и за по 10 лева, аз викам да ги пусна по 8 лева

което значи 8 лева - 2 чифта очила + 1 двд

ако искате може и повече очила да вземете ще има отстъпки, 4 чифта + 1 диск са 13 лева и т.н.

може и само 1 диск + 1 двд за 5 лева , може дори и без двд и т.н. зависи кво искате , пишете и ще се разберем )

скайп: adrenalineo ,mail: [email protected]

гр. Пловдив , няма проблеми да се пратят докъдето пожелаете

Има ли ефект на LCD монитор или само при CRT ?

няма абсолютно никво значение дали е CRT/LCD(телевизор/плазма) ... важно е образа който излиза на екрана , а не самия екран

• 2 weeks later...
А какви са очилата?

Като изкючим факта, че са картонени.

типът на очилата се нарича 'анаглифни' и са като очилата в 3д кината който има вече в БГ , със едно синьо стъкло и едно червено .. чрез тях специалните филми,картинки (които даван на двд-то) и т.н. на монитора(телевизора) изглеждат обемни и триизмерни

А какви са филмите на ДВД-то

филмите са :

Shrek 3D

Night Of The Living Dead 3D

Spy Kids 3D

IMAX Bugz 3D

а отделно в арената и в замундата има поне още 5-6 такива филма , а и от време на време като изкарат нов такъв филм те го пускат веднага в торентите

типът на очилата се нарича 'анаглифни' и са като очилата в 3д кината който има вече в БГ , със едно синьо стъкло и едно червено .. чрез тях специалните филми,картинки (които даван на двд-то) и т.н. на монитора(телевизора) изглеждат обемни и триизмерни

Tова ме интересуваше. Надявах се да са с поляризирани, а не анаглифни.

И само едно уточнение, очилата в киносалоните не са такива, а с поляризирани стъкла и не цветоизменят изображението.

Tова ме интересуваше. Надявах се да са с поляризирани, а не анаглифни.

И само едно уточнение, очилата в киносалоните не са такива, а с поляризирани стъкла и не цветоизменят изображението.

е , ти ще ми кажеш :) аз се едно не съм ходил даже в 2 различни 3д кина, и не съм видял кви са точно очилата :) ... :) аз ти говоря за обикновено 3д , а не за IMAX, там мисля че са такива, макар че не съм ходил :)

ти с поляризирани НЕ МОЖЕШ да гледаш в домашни условия, ако нямаш разбира се спецялен 3д дисплей , дето в българия е абсурдно да си купи човек :) .. аз затва говоря за ДОМАШНО 3д , поляризираните нямат нищо общо с домашни :)

иначе ако се интересуваш от поляризирани и такива мога да набавя за да ти продам , макар че както казах няма да можеш да си ги ползваш , ама все пак ми пиши ако се интересуваш, на контактите дето съм дал в обявата

вече имам нови бройки , чакащите могат да ми пишат , а и други пичове ако искат също да пишат :)

пристигнаха още бройки , отново чакащите могат да ми пишат :)

• 4 weeks later...
пристигнаха още бройки , отново чакащите могат да ми пишат :)

отново имам нови бройки, с тези който не съм успял да се свържа , да ми пишат

отново имам нови бройки, с тези който не съм успял да се свържа , да ми пишат

искам да взема само 2 броя очила ако има още. Колко ще ми струва?

искам да взема само 2 броя очила ако има още. Колко ще ми струва?

само 2 броя очила , без диск струва 7 лева , с диск е 8 лева :)

пиши ми на скайп , мейл да се разберем , или звънни на 0899788142/0886606909

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...