adrenaline1 Posted June 1, 2009 Share Posted June 1, 2009 Продавам 3д очила , перфектни за домашно 3д кино + двд на което има 4 триизмерни филма + триизмерна енциклопедия на човешкия мозък и 3д драйвер за почти всички нови игри очилата са картонени , но вършат перфектна работа .. понеже гледам че има доста теми в които продават такива очила за по 12 лева , и за по 10 лева, аз викам да ги пусна по 8 лева което значи 8 лева - 2 чифта очила + 1 двд ако искате може и повече очила да вземете ще има отстъпки, 4 чифта + 1 диск са 13 лева и т.н. може и само 1 диск + 1 двд за 5 лева , може дори и без двд и т.н. зависи кво искате , пишете и ще се разберем ) скайп: adrenalineo ,mail: [email protected] гр. Пловдив , няма проблеми да се пратят докъдето пожелаете Link to comment Share on other sites More sharing options...
xlration Posted June 1, 2009 Share Posted June 1, 2009 Има ли ефект на LCD монитор или само при CRT ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
adrenaline1 Posted June 2, 2009 Author Share Posted June 2, 2009 Има ли ефект на LCD монитор или само при CRT ? няма абсолютно никво значение дали е CRT/LCD(телевизор/плазма) ... важно е образа който излиза на екрана , а не самия екран Link to comment Share on other sites More sharing options...
adrenaline1 Posted June 15, 2009 Author Share Posted June 15, 2009 вече имам нови бройки от тях ,понеже бяха свършили и доста хора чакаха , така че да знаете че вече имам нови Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 15, 2009 Share Posted June 15, 2009 А какви са очилата? Като изкючим факта, че са картонени. Link to comment Share on other sites More sharing options...
adrenaline1 Posted June 15, 2009 Author Share Posted June 15, 2009 А какви са очилата?Като изкючим факта, че са картонени. типът на очилата се нарича 'анаглифни' и са като очилата в 3д кината който има вече в БГ , със едно синьо стъкло и едно червено .. чрез тях специалните филми,картинки (които даван на двд-то) и т.н. на монитора(телевизора) изглеждат обемни и триизмерни Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted June 15, 2009 Share Posted June 15, 2009 А какви са филмите на ДВД-то Link to comment Share on other sites More sharing options...
adrenaline1 Posted June 15, 2009 Author Share Posted June 15, 2009 А какви са филмите на ДВД-то филмите са : Shrek 3D Night Of The Living Dead 3D Spy Kids 3D IMAX Bugz 3D а отделно в арената и в замундата има поне още 5-6 такива филма , а и от време на време като изкарат нов такъв филм те го пускат веднага в торентите Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 15, 2009 Share Posted June 15, 2009 типът на очилата се нарича 'анаглифни' и са като очилата в 3д кината който има вече в БГ , със едно синьо стъкло и едно червено .. чрез тях специалните филми,картинки (които даван на двд-то) и т.н. на монитора(телевизора) изглеждат обемни и триизмерни Tова ме интересуваше. Надявах се да са с поляризирани, а не анаглифни. И само едно уточнение, очилата в киносалоните не са такива, а с поляризирани стъкла и не цветоизменят изображението. Link to comment Share on other sites More sharing options...
adrenaline1 Posted June 15, 2009 Author Share Posted June 15, 2009 Tова ме интересуваше. Надявах се да са с поляризирани, а не анаглифни. И само едно уточнение, очилата в киносалоните не са такива, а с поляризирани стъкла и не цветоизменят изображението. е , ти ще ми кажеш аз се едно не съм ходил даже в 2 различни 3д кина, и не съм видял кви са точно очилата ... аз ти говоря за обикновено 3д , а не за IMAX, там мисля че са такива, макар че не съм ходил ти с поляризирани НЕ МОЖЕШ да гледаш в домашни условия, ако нямаш разбира се спецялен 3д дисплей , дето в българия е абсурдно да си купи човек .. аз затва говоря за ДОМАШНО 3д , поляризираните нямат нищо общо с домашни иначе ако се интересуваш от поляризирани и такива мога да набавя за да ти продам , макар че както казах няма да можеш да си ги ползваш , ама все пак ми пиши ако се интересуваш, на контактите дето съм дал в обявата Link to comment Share on other sites More sharing options...
adrenaline1 Posted June 22, 2009 Author Share Posted June 22, 2009 имам вече нови бройки , чакащите и интересуващите се , могат да ми пишат Link to comment Share on other sites More sharing options...
adrenaline1 Posted June 23, 2009 Author Share Posted June 23, 2009 имам вече нови бройки , чакащите и интересуващите се , могат да ми пишат Link to comment Share on other sites More sharing options...
adrenaline1 Posted June 29, 2009 Author Share Posted June 29, 2009 вече имам нови бройки , чакащите могат да ми пишат , а и други пичове ако искат също да пишат Link to comment Share on other sites More sharing options...
adrenaline1 Posted July 6, 2009 Author Share Posted July 6, 2009 вече имам нови бройки , чакащите могат да ми пишат , а и други пичове ако искат също да пишат пристигнаха още бройки , отново чакащите могат да ми пишат Link to comment Share on other sites More sharing options...
adrenaline1 Posted August 3, 2009 Author Share Posted August 3, 2009 пристигнаха още бройки , отново чакащите могат да ми пишат отново имам нови бройки, с тези който не съм успял да се свържа , да ми пишат Link to comment Share on other sites More sharing options...
ValioG Posted August 4, 2009 Share Posted August 4, 2009 отново имам нови бройки, с тези който не съм успял да се свържа , да ми пишат искам да взема само 2 броя очила ако има още. Колко ще ми струва? Link to comment Share on other sites More sharing options...
adrenaline1 Posted August 5, 2009 Author Share Posted August 5, 2009 искам да взема само 2 броя очила ако има още. Колко ще ми струва? само 2 броя очила , без диск струва 7 лева , с диск е 8 лева пиши ми на скайп , мейл да се разберем , или звънни на 0899788142/0886606909 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.