Jump to content
BulForum.com

Langame: Скорости и цени

vann

Recommended Posts

Godfather said:
Принципно си прав, но как ще стане това, когато в тази тема 90% от постингите са меко казано некомпетентни, да не говорим, че доста от тях са откровени глупости.

Аз ако бях "обикновен потребител" щях да се объркам тотално  :wacko:

и ти си прав,да твъдиш,че 3к навън е по-добре от 50к ( за локална неговорим)

при разлика в цената от 5лева(достъпна + 30 лева/ визио 35лева) наистина е некомпетентно! все едно да си купиш правец 8С вместо ПЕНТИУМ4!!!!!!! ;)

• Replies 266
  • Created
  • Last Reply
  hameleon said:
kato pochne da sviatka i da puka togava visio potrebitelite shte si

lazgat s 50 kb international a ti shte drapash s 3,4 k

kolkoto e verioatnosta da izgarmi tehnicheski komponent po lan

mreja tolkova e verioatnosta i gram da odari kabelnata mreja i

pc to ti barabar s evrokomskia modem da stanat na parjena skarida

браво бе пич ти си прогледнал! B)

Slain said:
хаха

те евроком така ще оставят конкуренцията

хората са си преценили че тва гига нет или там както беше не може да им прави конкуренция и за тва им дават нет.Хората са си го измислили.Ти тако го изкара се едно сами се преебават !

вече са преебани, ама тва е от лакомия.

нали знаеш:обули на кучето царвули,а то от лакомия се изяло краката: та и ЕК натам са тръгнали.първо нета после кабеларката ще залезе ако кацне някоя фирма дето си знае интереса ама знае интереса и на клиентите.

Което си е истина си е истина:Цените и скоростите на по достъпните тарифи-говоря за тези до 36 лева с ддс са най-неизгодните в целия град.Реклама на другите доставчици не е необходима,то се чува измежду хората за какво става дума.Така че от всички мой приятели,които се включиха към Evrocom.net не съм чул нещо по-различно от следното:Знаеш ли тези колко...пък за колко ...Истината боли,нека админите на форума не се застъпват постоянно за нещо,което и те си мечтаят да не е така.

Vann, бъди така добър да си оправиш текста. Говоря за писането с главни букви. Ако искаш да подчертаеш и наблегнеш на нещо в изказването си - използвай "["b]"["/b"]" или "["u"]" "["/u"]"... Не е като да не знаеш до какво води писането с главни букви. И двамата с колегата basmachi сте ми много интересни по един параграф - защо, след като е минавка да си на ЕК Нет, и двамата сте избрали него, а не така изгодния ви ЛАН?! От чист мазохизъм ли? А за админите на форума - благодаря ти за препоръката. Но и тук имам въпрос - колко според теб щеше да е продължителността на живот на подобна тема във форум на Лангейм или Визио?! Със сигурност щеше да е затрита на секундата. Толкова за истината и нейната болка. Тук и там.

защо, след като е минавка да си на ЕК Нет, и двамата сте избрали него, а не така изгодния ви ЛАН?! От чист мазохизъм ли?

Защото през август 2003 нямаше друг доставчик в моя блок :)).А от другия месец,да те светна ще ти пиша през proxy в тоя форум да ти кажа как е хавата в фирмата,която взема интернет от евроком и го доставя чрез лан мрежа,и то при доста по-добри условия от тях.:)

Всеки е свободен да избира към кой доставчик ще бъде, а факта, че има толкова много хора към Евроком е доста показателен. Недоволни от услугата винаги ще има, това е неминуемо. Няма услуга, която да задоволи потребителите на 100%, няма и да има и то не защото услугата има минуси...

Има хора, които искат да си изключат evrocom.net, но има и хора, които няма да го направят, защото намират повече положителни страни в тази услуга.

Успех в Langame, Netvisio, [insert random ISP].

vann said:
А от другия месец,да те светна ще ти пиша през proxy в тоя форум да ти кажа как е хавата в фирмата,която взема интернет от евроком и го доставя чрез лан мрежа,и то при доста по-добри условия от тях.:)

Благодаря за святкането.

Иначе точно така стоят нещата - не ти е изгодно - отказваш се - намираш си изгодно... Това е. И не мога да разбера защо не го правят силно недоволните вместо да надават по форума постоянно вопли и стонове... Казах го и преди, ще го повторя пак:

Stop making noise - put your money where your mouth is!

Ако им стиска, разбира се... Толкова е просто. Останалото е просто безмислен моабет. Приказки заради самите приказки. Е - освен ако някой не се мисли за рекламен агент на Визио, Лангейм и т.н. и не разчита на заплащане някакво за постоянната реклама която им прави в този форум. Тогава го разбирам.

Момчета не се заяждам с никого,обаче искам да кажа на всички админи:ако всички си мълчат и са доволни при тези условия защо лятото най-много до 1 ви юли по Инфо канала ще изпишат Нови по-високи скорости на същите цени.Защото Евроком все пак се ослушват за конкуренцията,а тя вече им диша много тежко във врата.Гаранция 100% за Летните промоции.

Вервайте ми :)))

И искаш да кажеш, че за това ще трябва да благодарим на теб и останалите дето неуморно рекламирате конкуренцията?! Че това го правите само и единствено, за да осигурите на всички нас по-добри скорости? Интересна гледна точка. Не се заблуждавай, че тези, на които им е работа да следят за развитието на пазара, го правят като четат този форум. ЕК е доста сериозна фирма като организация (доста по-сериозна от конкурнтите си) и влага достатъчно пари в сериозни проучвания, от където да се информира за тенденциите и възможностите за развитие. Така че можеш да свалиш от себе си тежкото бреме на борбата за по-високи скорости... Благодарим ти все пак за положените усилия и желанието.

Dreamer said:
Това е абсолютно невярно, няма такова нещо като 24 лева за включване. Нито при повторно включването, нито при първоначално с чужд модем.

---mod note:

Опс... Пак го изтрих... Като се научиш как се спори и как се поства - напиши го пак ако обичаш, но така че да се чете от културни и възпитани хора. На някой друг да му е изтрито нещо?! Защо ли само твоите...

pak go pi6a 6tot ne6to ne go vijdam!

nekulturno e da go iztrie6 kogato te kritikuvat!

a za sporene mqma kakvo da sporq,faktite govorqt!

kato ti kajat istinata v o4ite boli , nali?

pak moite gi trie6 6tot ne mi puka dali 6a trrie6 ili ne 4at li si.

сънчо , форуми се правят не за да чуеш колко си велик, ами да има полза от тях. от вашия няма!

Basmachi: ti si luda rabota pi4 ot odeve ti cheta postovete i se chudq kak moje da ima hora kato teb. Samo s 2 dumi shte ti kaja bez da izpadam v podrobnosti: Na koito ne mu iznasq da se iznasq.

Сигурен сам, че всички които са избрали Евроком са имали основателна причина да го направят. В последствие се появява и по-сериозна конкуренция. Не виждам защо на някои е проблем да се обсъждат офертите на другите доставчици тук, в този форум.

Не си съвсем прав. Някои хора са избрали Евроком след като вече е имало и друг избор... Същите тези хора обаче, които все пак са предпочели ЕК пред другите, вдигат този шум до небесата в момента. И аз нали това се питам - защо не са се закачили за друг, а за ЕК? Но отговор не получавам... И както виждаш - не е никакъв проблем да се обсъждат тези неща. Въпроса е как се обсъждат. Пак ще повторя - направи един експеримент - иди във форум на Визио или Лангейм и пусни тема със заглавие "Евроком - скорости и цени" и засичай за колко време ще бъде изтрита.

ov3rm4n said:
Защо подписа договора с ЕК? Защо не избра Визио? Или Лангейм??

mi shtoto si mislixme che EK-to sa nai dobri

i te che shte dignat skorostite shtegi digat no vaprosa e koga

i toq vanshen net ako iskam da darpas s poveche kvo

bronzova tarifa li a 66 leva i otsqkade tochene s 16 kb/s

na dostapna+ i e kam 4-5 vanshnia a na ikonomichna+7-8 ako nese laja

a parite nesa malko 30 leva i 60

to se e vidqlo che shte se stoi v EK no dano gi dignat tia skorosti po barzo zada mirqsqme malko

kolkoto moje poveche i za vanshnia net se otnasq

hameleon said:
Сигурен сам, че всички които са избрали Евроком са имали основателна причина да го направят. В последствие се появява и по-сериозна конкуренция. Не виждам защо на някои е проблем да се обсъждат офертите на другите доставчици тук, в този форум.

Ne mislq che e problem da se komentira konkurenciata na EK, vuprosa spored men e po nachina po koito se pravi.

G-Unit said:
to se e vidqlo che shte se stoi v EK no dano gi dignat tia skorosti po barzo zada mirqsqme malko

Това, което написа ме подсешта - "подай му пръст, за да ти земе ръката" или нешто от сорта, но се надявам че ми схвана мисълта. То нета верно че е баница и кой колкото може да си откъсне да къса ама лошото е че е баницата е с пари. :punk :punk :punk

G-Unit said:
da digat skorostite i polojenieto shte se uspokoi na 100%

ako pitash men i da se dignat na novo skorostite, polojenieto sht e pak edna ot gadnite cherti na Bulgarina e da gleda v kancheto na drugia .

G-Unit said:
da digat skorostite i polojenieto shte se uspokoi na 100%

И така до следващото "дигане", нали. :wacko:

Има си хора, за които мрънкането и спамването е начин на живот - на тях и 100 Mbps Intnl. да им пуснеш за 50 лв., ефект никакъв няма да има.

Не знам защо същите тези люде упорито се опитват да прокарат тезата, че обоснованата критика и поставяне на реални проблеми е едно и също с плещенето на глупости и фантасмагории :bgrin:

G-Unit said:
mi shtoto si mislixme che EK-to sa nai dobri

i te che shte dignat skorostite shtegi digat no vaprosa e koga

i toq vanshen net ako iskam da darpas s poveche kvo

bronzova tarifa li a 66 leva i otsqkade tochene s 16 kb/s

na dostapna+ i e kam 4-5 vanshnia a na ikonomichna+7-8 ako nese laja

a parite nesa malko 30 leva i 60

Пак не си прав. За 66 лева получаваш ~25kбайта, а не 16... не ми казвайте и, че това е някаква новост щото е смешно вече :)

А и на тия дето викат, че тук не можело да се обсъжда. Ще се обсъжда докато това става културно, ако някой започне да сипе обиди не очаквайте да го милваме и цункаме по бузката. Дис симпли уонт хепън, даммнит. Защо когато някой каже откровенна глупости и даден човек го опровергае веднага излиза, че ние се нахвърляме? Не е ли нормално да се поправи грешната информация? Това е ставало много пъти и ще продължи...

В крайна сметка никой не ви държи на сила в Евроком, та и дори в този форум. Ако ви харесва - оставате, ако не ви харесва не оставате или звъните в Евроком и се оплаквате, давате предложения и т.н.

Защо наистина не направите една тема във форумите на лангейм/визио за услугите на Евроком? Че и в evro.net? (глас в пустиня)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...