Milen_Haskovo Posted May 23, 2009 Share Posted May 23, 2009 Айде някой ако има по тавани, при баби и дядовци и разбира се могат да се разделят с тях да ми драснат едно ЛС или да ме потърсят на ICQ 255-191-796 или скайп fanat_ot_gorata . Може и бартер за нещо друго, само да знаете какво търсите Правя си колекция, предимно лампови български радиа. Ето какво имам до момента, да разберете какво г/д се търси: http://www.bulforums.com/sandacite/viewtop...p?f=7&t=118 Също така ми вършат работа всякакви части и останки от радиоапарати, намират приложение при реставрациите... В момента се намирам в София(Студентски град), иначе колекцията ми е в Хасково - за двата града и някои близки около Хасково мога да ходя лично да ги взимам... За другите градове - работя с куриери, за предпочитане Еконт. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milen_Haskovo Posted July 12, 2009 Author Share Posted July 12, 2009 Добавям към търсените неща и стари говорители, такива дето са се ползвали по дъртите колони, с хартиени гънки... Ако някой има нещо - нека да ме потърси. Link to comment Share on other sites More sharing options...
бат Ицо Posted July 12, 2009 Share Posted July 12, 2009 Имам Сименс 014, мисля че е от 40-те години. Малко бавно загрява - за около минута, ама хваща добре. Има дълги, средни и къси вълни ама няма укв. Колко даваш за него? Link to comment Share on other sites More sharing options...
marty979 Posted July 12, 2009 Share Posted July 12, 2009 Имам Сименс 014, мисля че е от 40-те години. Малко бавно загрява - за около минута, ама хваща добре. Има дълги, средни и къси вълни ама няма укв. Колко даваш за него? мале, това искам и аз да го взема, зависи от цената де. Link to comment Share on other sites More sharing options...
asasas Posted July 15, 2009 Share Posted July 15, 2009 Philips 205U-07 работи си чудно! 300 лева! Link to comment Share on other sites More sharing options...
inherit.hit.bg Posted July 15, 2009 Share Posted July 15, 2009 не е нито лампово, нито свръхстаро, но може би да ти хареса? цена 9 лв + разходите. не му знам състоянието и не ми се занимава. но изглежда запазено. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milen_Haskovo Posted August 6, 2009 Author Share Posted August 6, 2009 Philips 205U-07 работи си чудно! 300 лева! 300 лева е съмнително дали и в eBay ще му хванеш... Имам интерес основно към български лампови радиоапарати. Дръжкофони като този от горния пост не ме интересуват... п.п. нещо не получавам известия за отговори или ЛС-та и рядко се сещам да погледна какво е писано във форума... Ще помоля ако някой има нещо, ако не може да ми пише на скайп/icq, да пуска един мейл на миленб@escom.bg, "миленб" се пише на латиница както го виждате, нарочно го пиша тук така за борба срещу спама... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaleko Aleko Posted August 15, 2009 Share Posted August 15, 2009 Здрасти колега, имаш ли интерес към един Ворошилов Мир? Я да видя какво мога да изкарам от тази антика и дали да го разхождам до Пловдив? Снимки тук: http://anngel.snimka.bg/radio-amateur/voroshilov-mir.411080 Поздрави. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.