Jump to content
BulForum.com

Купувам лампови радиоапарати

Recommended Posts

Айде някой ако има по тавани, при баби и дядовци и разбира се могат да се разделят с тях да ми драснат едно ЛС или да ме потърсят на ICQ 255-191-796 или скайп fanat_ot_gorata . Може и бартер за нещо друго, само да знаете какво търсите :) Правя си колекция, предимно лампови български радиа. Ето какво имам до момента, да разберете какво г/д се търси:

http://www.bulforums.com/sandacite/viewtop...p?f=7&t=118

Също така ми вършат работа всякакви части и останки от радиоапарати, намират приложение при реставрациите...

В момента се намирам в София(Студентски град), иначе колекцията ми е в Хасково - за двата града и някои близки около Хасково мога да ходя лично да ги взимам... За другите градове - работя с куриери, за предпочитане Еконт.

• 1 month later...

Добавям към търсените неща и стари говорители, такива дето са се ползвали по дъртите колони, с хартиени гънки... Ако някой има нещо - нека да ме потърси.

Имам Сименс 014, мисля че е от 40-те години. Малко бавно загрява - за около минута, ама хваща добре. Има дълги, средни и къси вълни ама няма укв. Колко даваш за него?

Имам Сименс 014, мисля че е от 40-те години. Малко бавно загрява - за около минута, ама хваща добре. Има дълги, средни и къси вълни ама няма укв. Колко даваш за него?

мале, това искам и аз да го взема, зависи от цената де.

не е нито лампово, нито свръхстаро, но може би да ти хареса? цена 9 лв + разходите. не му знам състоянието и не ми се занимава. но изглежда запазено.

dsc00348j.jpg

dsc00349u.jpg

• 4 weeks later...
:blink: Philips 205U-07

работи си чудно!

300 лева!

300 лева е съмнително дали и в eBay ще му хванеш... Имам интерес основно към български лампови радиоапарати. Дръжкофони като този от горния пост не ме интересуват...

п.п. нещо не получавам известия за отговори или ЛС-та и рядко се сещам да погледна какво е писано във форума... Ще помоля ако някой има нещо, ако не може да ми пише на скайп/icq, да пуска един мейл на миленб@escom.bg, "миленб" се пише на латиница както го виждате, нарочно го пиша тук така за борба срещу спама...

• 2 weeks later...

Здрасти колега,

имаш ли интерес към един Ворошилов Мир?

Я да видя какво мога да изкарам от тази антика :rolleyes: и дали да го разхождам до Пловдив?

Снимки тук: http://anngel.snimka.bg/radio-amateur/voroshilov-mir.411080

Поздрави.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...