Jump to content
BulForum.com

Продавам кецове LEVI'S

Recommended Posts

кецовете са много хубави ама 80лв ми се виждат много :) при положение зимаш конверс чисто нови с 1-3 месеца гаранция за 70-лв...

къде ги тия 70лв ?

в мол-а черните са 250лв :confused

Искам да премеря черните ако ми станат ги взимам че търся такива от сумати време

Converse са по 70лв в момента в магазин формула на Гладстон(говорим за високите, ниските са на същата цена.Има различни цветове.В мола незнам колко са но познат се върна от Германия и ми каза че там обикновените кецове конвърс били по 50евро което ме учуди защото са по скъпи от България.Иначе има и едно магазинче до Електротехникума отсреща там отново има, и на двете места са оригинални, взимал съм си по няколко чифта, и като здравина, качествто, етикети и така нататък 100% оригинални са - дори мисля че си ги внасят те самите.А и да не забравяме че този тип кецове са произлезли от Converse. :punk

къде ги тия 70лв ?

в мол-а черните са 250лв :confused

Искам да премеря черните ако ми станат ги взимам че търся такива от сумати време

на главната след халите има магазин ПУМА там високите за по 70 а ниските към 60-65 не си спомням добре...

има и от естествена кожа за 90лв...

другаде след центъра ... точно началото на пешеходния мост има магазин СПОРТЕН СВЯТ и там са по толкова ;)

говорим за конверс с кутия гаранция сичко ;)

за ливайс маратонките вървят по 110 120...

в мола да ти кажа цените са малко преувеличени същите стоки се продават с 50% по ниски цени ...

43ти номера колко сантиметра е подметката някой може ли да ми каже да знам изобщо дали да се занимавам да ходя да мера ? :confused

Последният ми пост изобщо не е СПАМ , питам защото имам ЯВЕН интерес .

Хайде да си преместите дискусията в някоя по-подходяща за целта тема, че му омазахте продажбата на човека... :spam3:

• 3 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...