Jump to content
BulForum.com

Надраскано предно стъкло

diabolik

Recommended Posts

Гледам, че има теми за чистачки, и се сетих да попитам, някой знае ли как да си оправя надрасканото предно стъкло. В жлеповете на чистачките съм имал камъчета и са ми надраскали стъклото. В началото мислих, че чистачките оставят няква черта, там са се прокъсали или нещо такова, и след няколкото дена, като вече ме дразнише много тази черта, реших да се пробвам да е измия, но проблема се оказа по-голям и сега имам една дъга на предното стъкло :unsure: Дали има начин да се полира?

И моят пасат като го взимах вече имаше леки дъги от чистачките, които дири при директно слънце или нощем разсейваха светлината и заслепяваха. Доколкото знам има някакъв тип полиране с неясен резултат, иначе ново стъкло си е за предпочитане. За каква кола става дума?

ново стъкло ти е 200лв може би малко повече , полирането ще е минимум 70-80лв а при него неизбежно се намалява от дебелината и като нищо дори най-малката песъчинка може да ти го пукне . отделно до сега не съм чувал някой да е останал доволен от полирането.

купувай ново :)

ако пък имаш и каско незнам какво те притеснява

Midex said:
И моят пасат като го взимах вече имаше леки дъги от чистачките, които дири при директно слънце или нощем разсейваха светлината и заслепяваха. Доколкото знам има някакъв тип полиране с неясен резултат, иначе ново стъкло си е за предпочитане. За каква кола става дума?

VW Polo 1.3 95-та

Злобил, нямам каско, иначе наистина нямаше да ме притеснява, както се казва, - чунким да си бях направил, преди да е блъсна. Хвърлих бая пари да е стегна, и сега тия черти са ми най-малкия проблем. И за това ми беше интересно дали има нещо по-лесно или по-евтинко, горе долу да замажа положението, ама....... изглежда така ще си е карам, докато не стане за белканто :wacko:

• 2 weeks later...
  diabolik said:
VW Polo 1.3 95-та

Злобил, нямам каско, иначе наистина нямаше да ме притеснява, както се казва, - чунким да си бях направил, преди да е блъсна.

От миналата година на коли над 10 години не искат да правят каско или поне излиза прекалено солено. За под 400-500лв за година при това при плащане накуп не се навиваха при това за точно 10 годишна кола а твоята е на 13-14...

stefan said:
Стъкло най-добре се полира с паве, средно голям камък и разбира се каско

Хахахахаха това ме размаза :) Ще си го сложа като подпис!

djadomraz said:
От миналата година на коли над 10 години не искат да правят каско или поне излиза прекалено солено. За под 400-500лв за година при това при плащане накуп не се навиваха при това за точно 10 годишна кола а твоята е на 13-14...

Хахахахаха това ме размаза :) Ще си го сложа като подпис!

Айде де ;). Недейте така да генерализирате ;)

djadomraz said:

да бе сигурно..... не пиши глупости след като не си запознат :wacko:

zlobil said:
да бе сигурно..... не пиши глупости след като не си запознат :wacko:

Миналата година от Уника ми обясняваха че не могат да ми застраховат Поло-то за под 400лв при което им теглих майната и тъй и тъй отиде при сестра ми - вече не е мой проблем :)

Уника.... тия пък кви бяха ?

Що не пробва при някой голям застраховател като Армеец или нещо подобно ?

тръгваш по пътя до гребната база там дето е изтрезвителното....минаваш полицжаите и продължаваш напред минаваш отбивката за ония ресторант на гребната база дето беше....дето се свива надясно минаваш канала в края и отиваш до него...не му помня името...та продължаваш напред по този път и края на пътя свършва с кръстовището с отбивката за прослав....преди това кръстовище има един път надясно 100м преди него...по тоя път нядясно малкое разбит караш около 250м и там има един човек който поправя автостъкла..пукнати надрани и прочее...приятле беше при него и е адски доволен....ако не си разбрал обяснението пиши ми едно лс ще ти дам скриин от бгмапса

zlobil said:
Уника.... тия пък кви бяха ?

Що не пробва при някой голям застраховател като Армеец или нещо подобно ?

Щото бях взел новата а застраховката на старата вече не е мой проблем и нямам абсолютно никаква мотивация да си губя времето след като сестра ми може да си загуби нейното :)

• 2 weeks later...
  DjCyPeRx said:
тръгваш по пътя до гребната база там дето е изтрезвителното....минаваш полицжаите и продължаваш напред минаваш отбивката за ония ресторант на гребната база дето беше....дето се свива надясно минаваш канала в края и отиваш до него...не му помня името...та продължаваш напред по този път и края на пътя свършва с кръстовището с отбивката за прослав....преди това кръстовище има един път надясно 100м преди него...по тоя път нядясно малкое разбит караш около 250м и там има един човек който поправя автостъкла..пукнати надрани и прочее...приятле беше при него и е адски доволен....ако не си разбрал обяснението пиши ми едно лс ще ти дам скриин от бгмапса

Или с други думи: Караш в посока Пещера по Пещерско шосе, на светофара на р-т Чадърите завиваш на дясно, караш само направо и след 150м. отдясно ще видиш една синя къща, влизаш вътре и ти оправят стъклото.

Успех

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...