magnus Posted April 30, 2009 Share Posted April 30, 2009 Здравейте, Търся глух ключ за гайка м3. Най-малкия който намирам е 6мм. а на мен ми трябва 5.5мм. м-у вътрешните стени и дължина поне 100мм. Претърсил съм големите магазини и доста железарии. Ще съм благодарен за информация от къде може да се намери, или ако някой има излишен. Благодаря. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vojda66 Posted April 30, 2009 Share Posted April 30, 2009 100мм трудно.но ако искаш имам бит който ако ти се занимава можеш да си го удължиш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
magnus Posted April 30, 2009 Author Share Posted April 30, 2009 100мм трудно.но ако искаш имам бит който ако ти се занимава можеш да си го удължиш. Не става с бит, шпилката е доста дълга. Всъщност малко се изхвърлих, дължина от 5-6 см. е достатъчна. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BAH Posted April 30, 2009 Share Posted April 30, 2009 Колега става и от лимбусен болт.. но немога да се сетя кой номер ... има една подробност обаче че трябва да се престарже и в центара на болта да се разпробие Link to comment Share on other sites More sharing options...
vojda66 Posted April 30, 2009 Share Posted April 30, 2009 Не става с бит, шпилката е доста дълга. Всъщност малко се изхвърлих, дължина от 5-6 см. е достатъчна. Е сега да те отварям как се прави ли.Успех с търсенето. Link to comment Share on other sites More sharing options...
magnus Posted April 30, 2009 Author Share Posted April 30, 2009 Е сега да те отварям как се прави ли.Успех с търсенето. Виждал съм преправен по начина за който пишеш, това ми е резервния вариант. Просто загубих почти два следобеда докато търся готов. Не ми се губи време и за самоделки, но май на там отиват нещата. Мога само да ти подаря бита,за другото си ти. Имам. Благодаря . Link to comment Share on other sites More sharing options...
vojda66 Posted April 30, 2009 Share Posted April 30, 2009 Виждал съм преправен по начина за който пишеш, това ми е резервния вариант. Просто загубих почти два следобеда докато търся готов. Не ми се губи време и за самоделки, но май на там отиват нещата. Мога само да ти подаря бита,за другото си ти. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Overdrive Posted April 30, 2009 Share Posted April 30, 2009 Колега става и от лимбусен болт.. офф: Казва се ИНБУС. Такава дума ЛиМбус няма. In Germany, the Czech Republic, the Netherlands, Poland, Romania, Russia and Serbia this type of screw is known by the name Inbus, after the company that patented them in Germany in 1936, Bauer und Schaurte of Neuss, Northrhine-Westphalia, Germany (stands for Innensechskantschraube Bauer und Schaurte). Link to comment Share on other sites More sharing options...
REDBiRD Posted April 30, 2009 Share Posted April 30, 2009 Ако ти трябва временно, да си свършиш работа мога да ти дам. Имам 4mm, 4.5mm, 5mm, 5.5mm, 6mm и т.н. Всички са с дължина 100mm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.