freshman Posted April 30, 2009 Share Posted April 30, 2009 Изкупувам дънни платки с леки дефекти/подути кондензатори, грешно флашнати BIOS и др./ на s.A, s.754, s.478 и др. Важното е платките да са здрави и да не са пипани. От Пловдив съм. За контакти тук на лична.Очаквам Вашите предложения. Link to comment Share on other sites More sharing options...
blatimir Posted April 30, 2009 Share Posted April 30, 2009 Гигабайт кт400 след флашване на биоса не запали повече 5лв Link to comment Share on other sites More sharing options...
kiro Posted April 30, 2009 Share Posted April 30, 2009 IBM s.478 -върти вентилатора,но не пали! 5лв. и е твоя! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amfetamin Posted May 1, 2009 Share Posted May 1, 2009 Имам една Asus, незнам какво и е.Предложи цена. Link to comment Share on other sites More sharing options...
asasas Posted May 2, 2009 Share Posted May 2, 2009 Asus P48 rev 1.03 + Celeron 1,8Ghz 10 лева ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
freshman Posted May 14, 2009 Author Share Posted May 14, 2009 ve4e za zakupeni 2 platki ot predlojenite. o4akvam oshte predlojenia, pishete na li4na Link to comment Share on other sites More sharing options...
plamen22 Posted May 14, 2009 Share Posted May 14, 2009 Изкупувам дънни платки с леки дефекти/подути кондензатори, грешно флашнати BIOS и др./ на s.A, s.754, s.478 и др. Важното е платките да са здрави и да не са пипани. От Пловдив съм. За контакти тук на лична.Очаквам Вашите предложения. Имам над 150 бр.(сериозно) с различни дефекти(кондензатори,транзистори,биоси,слотове и други)проблема е че не ми се описва всичко,ако те интересува обади се 0899055197 да ти ги кажа ,утре съм в сервиза след 09.00 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tonybadams Posted May 15, 2009 Share Posted May 15, 2009 imam edna c 478 za 1-2 lv e tvoq taka mi q dadoha ot edin serviz-kazaha 4e sa nqmali vreme da se zanimavat s neq Link to comment Share on other sites More sharing options...
freshman Posted May 16, 2009 Author Share Posted May 16, 2009 zakupeni sa oshte dve platki ot dadenite predlojenia. nujdaia se ot oshte malko. o4akvam predlojenia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VR_RamPagE Posted May 17, 2009 Share Posted May 17, 2009 Biostar GeForce 6100 AM2 - изгорял PCI-E слот.. не винаги работи на вградената.. - 15лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuel_jak Posted May 17, 2009 Share Posted May 17, 2009 s370 работещо дъно SDRAM, кондензаторите са си добре, има 10бр 1000mF и 10бр на 470пF lowvoltige 6 лв Link to comment Share on other sites More sharing options...
freshman Posted May 19, 2009 Author Share Posted May 19, 2009 Благодаря на колегите за предложенията. Закупени са две дъна на s.478 и s.A. Трябват ми още две даъна нещо на s.754 или АМ2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
freshman Posted May 28, 2009 Author Share Posted May 28, 2009 Намерих си дъно на s.AM2 благодарение на inherit.bg. Продължавам да търся още дъна. С предимство са марки Asrock. Очаквам Вашите предложения. Link to comment Share on other sites More sharing options...
freshman Posted July 3, 2009 Author Share Posted July 3, 2009 За да не отвярям нова тема искам да посоча, че ми трябват две дъна на с.754 с дрбни проблеми или без като цената е определяща. Цена съгласно правиалта н афорума-5 лв. Моля за смислени предложения. С предимство са продавачи от Пловдив. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gavreto Posted July 3, 2009 Share Posted July 3, 2009 http://www.asrock.com/mb/overview.asp?Mode...e-NF3&s=754 незнам какво му има , май е грешно флашнат биос така и не разбрах и не ми се занимава да го оправям , ако ти трябва пиши ми Link to comment Share on other sites More sharing options...
freshman Posted July 4, 2009 Author Share Posted July 4, 2009 sled kato gavreto mi dade visoka tsena za razvaleno dano, prodaljavam da tarsia Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted July 4, 2009 Share Posted July 4, 2009 Гигабайт GA-8IPE1000-G Историята с дъното е следното - беше в компютъра на сина ми, който един ден се оплака, че нещо се ресетнало и дотам. Пуснах му компютъра, изкарваше биоса и толкова. Нямах време да търся точния проблем, предположих, че нещо по дъното се е прецакало от статично електричество (по неговите обяснения) и взех направо друго дъно от съфорумец. Да, ама след като и то не проработи, замерихме захранването (няк'во китайско) и се оказа че то е отишло - сменихме го с ново и компютърът заспа. По тази причина нямам представа дали това дъно е ОК на 100% или не, защото не съм и няма къде да го пробвам с читаво захранване (а и нямам желание честно казано...помолих tango от форума да го пробва, но и той нямал време), така че на сляпо - може и да му има нещо, а може и да си е съвсем наред. Ако го искаш за 10 лв. го взимай. Link to comment Share on other sites More sharing options...
freshman Posted July 5, 2009 Author Share Posted July 5, 2009 Благодаря на Midex за предложението, но не ми свърши работа. Очаквам нови предложения. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.