Jump to content
BulForum.com

Изкупувам дънни платки с дефекти

Recommended Posts

Изкупувам дънни платки с леки дефекти/подути кондензатори, грешно флашнати BIOS и др./ на s.A, s.754, s.478 и др. Важното е платките да са здрави и да не са пипани. От Пловдив съм. За контакти тук на лична.Очаквам Вашите предложения.

• 2 weeks later...
Изкупувам дънни платки с леки дефекти/подути кондензатори, грешно флашнати BIOS и др./ на s.A, s.754, s.478 и др. Важното е платките да са здрави и да не са пипани. От Пловдив съм. За контакти тук на лична.Очаквам Вашите предложения.

Имам над 150 бр.(сериозно) с различни дефекти(кондензатори,транзистори,биоси,слотове и други)проблема е че не ми се описва всичко,ако те интересува обади се 0899055197 да ти ги кажа ,утре съм в сервиза след 09.00

• 2 weeks later...

Намерих си дъно на s.AM2 благодарение на inherit.bg. Продължавам да търся още дъна. С предимство са марки Asrock. Очаквам Вашите предложения.

• 1 month later...

За да не отвярям нова тема искам да посоча, че ми трябват две дъна на с.754 с дрбни проблеми или без като цената е определяща. Цена съгласно правиалта н афорума-5 лв. Моля за смислени предложения. С предимство са продавачи от Пловдив.

Гигабайт GA-8IPE1000-G

Историята с дъното е следното - беше в компютъра на сина ми, който един ден се оплака, че нещо се ресетнало и дотам. Пуснах му компютъра, изкарваше биоса и толкова. Нямах време да търся точния проблем, предположих, че нещо по дъното се е прецакало от статично електричество (по неговите обяснения) и взех направо друго дъно от съфорумец. Да, ама след като и то не проработи, замерихме захранването (няк'во китайско) и се оказа че то е отишло - сменихме го с ново и компютърът заспа.

По тази причина нямам представа дали това дъно е ОК на 100% или не, защото не съм и няма къде да го пробвам с читаво захранване (а и нямам желание честно казано...помолих tango от форума да го пробва, но и той нямал време), така че на сляпо - може и да му има нещо, а може и да си е съвсем наред. Ако го искаш за 10 лв. го взимай.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...