luks0r Posted April 24, 2009 Share Posted April 24, 2009 имам 2 изисквания 1во място хубав дизайн 2ро място да има мп3 предлагайте... Link to comment Share on other sites More sharing options...
todor Posted April 24, 2009 Share Posted April 24, 2009 имам 2 изисквания 1во място хубав дизайн 2ро място да има мп3 предлагайте... SE K700i в комплект със слушалки, блутууд, зарядно, книжка, диск...., пълен комплект. Следи от употреба. Батерията е сменена П.С. добавям зарядно за кола Link to comment Share on other sites More sharing options...
luks0r Posted April 24, 2009 Author Share Posted April 24, 2009 SE K700i в комплект със слушалки, блутууд, зарядно, книжка, диск...., пълен комплект.Следи от употреба. Батерията е сменена П.С. добавям зарядно за кола това да не беше 1ва априлска шега ? моля само сериозни хора да ми пишат. дизай като кажа да имат капак,. плъзгач и т.н. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grosmaster Posted April 24, 2009 Share Posted April 24, 2009 това да не беше 1ва априлска шега ? моля само сериозни хора да ми пишат. дизай като кажа да имат капак,. плъзгач и т.н. Що реши че човека не е сериозен не ми е ясно?! Да беше написал в обявата какво искаш най-добре? Човека ти пише какво предлага и мисля че отговаря на писаното в пърния ти пост! Link to comment Share on other sites More sharing options...
shtaiga Posted April 24, 2009 Share Posted April 24, 2009 Samsung U100 interesuva li te ili e zadaljitelno da ima kapak,slaider i tn (ako tova imash predvid pod hubav dizain ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ros Posted April 25, 2009 Share Posted April 25, 2009 Ако се интересуваш NOKIA 3110 CLASIC пълен пакет-перфектна. Link to comment Share on other sites More sharing options...
todor Posted April 25, 2009 Share Posted April 25, 2009 това да не беше 1ва априлска шега ? моля само сериозни хора да ми пишат. дизай като кажа да имат капак,. плъзгач и т.н. :bowdown: Оооо, велики фараоне........ Колко много се извинявам! Как можах, така да се пошегувам И този има капак..... на батерията Link to comment Share on other sites More sharing options...
storm_made Posted April 25, 2009 Share Posted April 25, 2009 Виж колегата , какво е дал вчера : http://www.bulforum.com/index.php?showtopic=77912 Link to comment Share on other sites More sharing options...
plav Posted April 25, 2009 Share Posted April 25, 2009 Sony Ericsson W810 цена 90лв .Ако те интересува мога да ти пратя снимки . Link to comment Share on other sites More sharing options...
luks0r Posted April 25, 2009 Author Share Posted April 25, 2009 Що реши че човека не е сериозен не ми е ясно?! Да беше написал в обявата какво искаш най-добре? Човека ти пише какво предлага и мисля че отговаря на писаното в пърния ти пост! еми да предлагат и 3310 нокия с пълен пакет ? този телефон (к500 л кфо там... ) беше на мода през 2002... ти ако даваш толкова пари за този телеоф дай да ти продам и аз на теб ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sAviOr Posted April 25, 2009 Share Posted April 25, 2009 предлагам сони ериксон к800i .Цената му е 100лева ако си заинтересован skype: kpabap_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
todor Posted April 25, 2009 Share Posted April 25, 2009 Sorry, ама не си спомням да съм казал, че искам 100 лв. Обявата е "Купувам телефон ДО 100 лв" Моите извинения..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nidelin Posted April 26, 2009 Share Posted April 26, 2009 Ако те интересува SE к750i за 70 лв със зарядно,кабел за връзка с комп и мемори карта 64 мб пиши ми на е - майла - nidelin@abv.bg . Успех в търсенето Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.