Jump to content
BulForum.com

Купувам: дъно LGA 775 mATX и захранване FLEX ATX

Recommended Posts

Търся да закупя дъно mATX и захранване от сорта на FLEX ATX - (може да не е фортрон). Цена вие предлагате - желателно е да има гаранция компонентите.

За връзка: skype - xeforce3, тел: 0883398147 - Михаил.

• 1 month later...

Все още продъжалвам да търся, устройва ме и mITX дъно също така и picoPSU със адаптер. Ако някой има представа от къде в българия мога да си закупя подобни части моля нека ме информира.

Все още продъжалвам да търся, устройва ме и mITX дъно също така и picoPSU със адаптер. Ако някой има представа от къде в българия мога да си закупя подобни части моля нека ме информира.

Дънцето с какъв процесор мислиш да го нагласиш?

За picoPSU май няма шанс да намериш :(. Евентуално от Риск Електроник, при добра воля от нЕкой служител.

FlexATX PSU от Вали, от някои модели на DELL GX... също може да ползва.

Edit:

Дънцето може и да е с вграден процесор, не е необходимо да е със сокет (479) ще ми звърши работа и ВИА и АТОМ процесор.

Ако е за HTPC бих изчакал да се появят дъна с ATOM3xxx. Аз съм с Intel DG45FC, предимство е че поддържа всичко що е LGA775 и "просвирва" широкоформатно видео със слаб процесор. Zotac имат много читав модел с nForce 630i-ITX WiFi. Има и един-два модела с Q45, но май не се намират по нашите магазини.

Дънцето може и да е с вграден процесор, не е необходимо да е със сокет (479) ще ми звърши работа и ВИА и АТОМ процесор.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...