Overdrive Posted April 20, 2009 Share Posted April 20, 2009 В кутията ми хардовете стоят ето така и често имам проблеми с лошо контактуващи и разместващи се конектори на интерфейсните кабели. Затова търся SATA интерфейсни кабели, които се защипват и не могат да се вадят лесно: Към дъната Gigabyte дават такива, не съм виждал да се продават отделно по магазините. Трябват ми 4броя. Цена по договаряне (ориентировъчно обикновен Foxconn без защиване е около 80ст) Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemonade Posted April 21, 2009 Share Posted April 21, 2009 Имам такива от Gigabyte, давам 4 броя за 6 лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
member Posted April 21, 2009 Share Posted April 21, 2009 Ела до офиса - ще ти дам колкото искаш пиши на ПМ да ти дам координати - само не знам дали имам от тези Г - образните но от другите имам със сигурност! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Overdrive Posted April 22, 2009 Author Share Posted April 22, 2009 Благодаря на member :smile: Темата е за затваряне. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.