Jump to content
BulForum.com

Продавам процесор

Recommended Posts

Тъй като имам интерес към определен вид Р4 (s.478) - дай малко повече инфо за него - Northwood или Prescott, на каква шина работи, с какъв кеш е, поддържа ли HT и т.н.

Ха прословутия процесор който още се продава ?Навремето същия имаше среща с няколко колеги едновременно в кюпа на излъганите бях и аз ?

Колеги внимавайте! :pirate

Абсолютно същия хубавец!

Ако става дума за този процесор, редно е продавачът да изясни защо се е получила предишната ситуация. :excl:

Няма да затварям нито тази тема, нито предишната до изясняване на положението.

П.П. Точно този модел не ме интересува. ;)

Ако става дума за този процесор, редно е продавачът да изясни защо се е получила предишната ситуация. :excl:

Няма да затварям нито тази тема, нито предишната до изясняване на положението.

П.П. Точно този модел не ме интересува. ;)

Този е друг процесор, предния го продадох на един приятел иначе по онова време се получи така, че си имах лични проблеми и нямах и достъп до интернет дълго време. Както и да е продаден е процесора на съфорумец :)

Ха прословутия процесор който още се продава ?Навремето същия имаше среща с няколко колеги едновременно в кюпа на излъганите бях и аз ?

Колеги внимавайте! :pirate

Абсолютно същия хубавец!

Как така съм имал сряща с няколко човека за един процесор?

Ами ти ни кажи как ?Или мислиш че всички нямат пари за "ваучери" както ти нямаш или е запазена марка.Долно е да си уредиш среща с някои и да си изключиш телефона специално за мойта с теб аз прекосих 200километра и карах като луд за дойда на уреченото място с теб а малко след това разбрах че преди това си имал среща с друг колега който също си вързал и то за същия процесор просто се свързах с колегата и директно го попитах?

ОК, разбрахме какво се е случило - затварям онази тема, а друг път като продадете нещо, сигнализирайте с рапорт, че да затваряме своевременно приключилите продажби....и бъдете по-отговорни към съфорумците си ако искате да ви уважават и после пак да купуват от вас. :inqn

Този е друг процесор, предния го продадох на един приятел иначе по онова време се получи така, че си имах лични проблеми и нямах и достъп до интернет дълго време. Както и да е продаден е процесора на съфорумец

Май нещо се мъчиш да овърташ.

Какво общо има това,че си нямал достъп до интернет?

Нали се разбрахме по телефона да се чуем и ме върза да чакам,звъня и набутвам над 2 часа.

Как така съм имал сряща с няколко човека за един процесор?

Отново нагъл....

Ами щом аз те чаках 2.30мин на Кауфланд,а колегата другаде значи си имал уговорка за срещи.

А това,че не си отишъл говори за сериозността ти.

Съжалявам,че е празник иначе щях да дойда и за този......

Midex,

мисля,че толератността към този супер некоректен и нагъл човек е излишна.

Иначе Весели празници на всички съфорумци.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...