waren Posted April 17, 2009 Share Posted April 17, 2009 Мини "shitBook" чето е без дисплей (отнесе централен.....) и просто не ми се занимава да търся нов вече тъй като събрах една хубава сумичка и най-вероятно ще си взема голям лаптоп, a този е за части, не ми се занимава а го продавам поотделно, но пък се съберат хора за всичко и на части ще го дам Има всичко без дисплея, всичко му работи но преди да отнесе централния windows се скапа (нещо в sys32...) купих го януари, но го позлвах 2 месеца давам го със кутийката книжки зарядно ...абе всичко Бял 8.9 инч 8 гб SSD P-1800 .... нещо си там (по бързата версия от двата SSD-та ~ 35 mb/s ) Атом @ 1.6 гхз 1.5 гб рам добавих му 1 гб Батерията кара 3 часа със WI FI ако не го товарите много има една драскотина по капачето, малка е и ако не се взирате не се вижда много добре искам му 200 лв с коментар... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ferante Posted April 17, 2009 Share Posted April 17, 2009 какво означава "отнесе централен" - не ми става ясно какво му работи/ неработи...? Link to comment Share on other sites More sharing options...
waren Posted April 17, 2009 Author Share Posted April 17, 2009 без дисплей (отнесе централен.....) Димек матрицата му беше счупена и сега е работещ мини лаптоп без дисплей и windows Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikitu Posted April 17, 2009 Share Posted April 17, 2009 без дисплей (отнесе централен.....) Димек матрицата му беше счупена и сега е работещ мини лаптоп без дисплей и windows Кажи за части е направо (гаранцията не варви вече+дисплей + ремонт=солено) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.