vkirov Posted April 15, 2009 Share Posted April 15, 2009 ВСИЧКО Е ПРОДАДЕНО! Link to comment Share on other sites More sharing options...
plamen22 Posted April 16, 2009 Share Posted April 16, 2009 само аз ли не мога да пиша лични ? колега дай някакъв скайп или пиши на моя -plamen301174 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kennyg Posted April 16, 2009 Share Posted April 16, 2009 Продавам тениски с логото на IBM, Pioneer, Microsoft. Тениските са нови, имам размери L и XL и от трите варианта - ако някой има интерес да пише на ЛС. Цената е 15 лв. на брой и не подлежи на никакъв коментар. П.С.: Забравих да добавя, тениските са произведени в Германия. Искам да взема Pioneer ако е чисто нова Link to comment Share on other sites More sharing options...
vkirov Posted April 16, 2009 Author Share Posted April 16, 2009 Пак искам да повторя - тениските са чисто нови, никога не са обличани! Имам по няколко бройки от всички, стоят в един кашон - ако някой иска - да ми пише да проверя за размер, за да не ровя сега да гледам коя каква е. Освен това има вече няколко, които са запазени за хора от форума. При интерес - на ЛС. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kolioeng Posted April 16, 2009 Share Posted April 16, 2009 прати ми снимка на етикета на IBM,на [email protected], да видя какво пише и ако ми хареса да си напазарувам Link to comment Share on other sites More sharing options...
paffz Posted April 16, 2009 Share Posted April 16, 2009 аз ако може да си запазя една IBM , L размер Link to comment Share on other sites More sharing options...
spot_ex Posted April 16, 2009 Share Posted April 16, 2009 И аз искам една на IBM, но ми трябва М размер.. Намира ли ти се? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vkirov Posted May 1, 2009 Author Share Posted May 1, 2009 SOLD! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.