svdiablo Posted April 15, 2009 Share Posted April 15, 2009 Купуван слушалки тип "тапи" за iPod-а ми. Оригиналните издържаха 3 г. и им дойде време. Имам и други спортни, но реших да взема тапи защото ми се струва, че с тях ще се бяга по-добре. Чакам всякакви предложения. Link to comment Share on other sites More sharing options...
telsho Posted April 15, 2009 Share Posted April 15, 2009 в тахномаркет има много добри за 11 левчеата.плеомакс е марката.аз съм с такива и съм много доволен Link to comment Share on other sites More sharing options...
svdiablo Posted April 15, 2009 Author Share Posted April 15, 2009 аз съм си харесал едни BOSE от САЩ, но не ми се дават пари за пътните. Пък и там, ако купиш 5 чифта има промоция 70% по евтино. аз ако ги купя не знам какво да ги правя другите 4. Цената е 100$. С намалението и пътните за 35$ имаш слушалки които ги няма в БГ и то не какви, а BOSE. http://www.bose.com/controller?url=/shop_o...hones/index.jsp Link to comment Share on other sites More sharing options...
Overdrive Posted April 15, 2009 Share Posted April 15, 2009 Бих ти препоръчал AKG - ако не знаеш, това е фирма, която прави и професионални слушалки и микрофони. Преди 3 години си купих от технополис такива за около 35лв и съм много доволен, въпреки че вече се поизносиха. На същото ниво са и Sennheiser, пак марка за професионална техника. Те се продават от Pro-Technica (Dynacord). Ето им и цените http://www.pro-technica.com/priceList/Senn...ones_2008_1.pdf Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gazara_pld Posted April 16, 2009 Share Posted April 16, 2009 До колкото знам оригиналните слушалки на iPod-a са доста добри - т.е. свикнал си да слушаш качествен звук и слушалки за 5-10 лева няма да са добър вариант според мен. Вземи се нещо марково както те е посъветвал Overdrive - един глас + за АКG. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shtaiga Posted April 16, 2009 Share Posted April 16, 2009 AKG или Sony Link to comment Share on other sites More sharing options...
Борето Posted April 16, 2009 Share Posted April 16, 2009 Няма плейър с добри слушалки. Трябва да се купуват допълнително. Така развила се темата май не е за buy/sell. Аз ползвам отдавна Sony MDR-EX71SL. И съм доволен. Има ги за 72 лв. http://www.dekom.bg/?page=product_details&...instanceID=3289 Но виждам, че са се появили подобни нови, със същите параметри, Sony MDR-EX35LP/R, за 39 лв. http://www.dekom.bg/index.php?page=product...049eeb55aa211dd Обаче имам едно съмнение. Тези слушалки са чудесни, но за плейър с добър юзер еквилайзер, а Айподите хич ги няма в тази област... Link to comment Share on other sites More sharing options...
telsho Posted April 16, 2009 Share Posted April 16, 2009 определено сони са си сони и мисля че цената е добра за 35 лева по добро няма ,но за някои и 10 лева са много Link to comment Share on other sites More sharing options...
бат Ицо Posted April 16, 2009 Share Posted April 16, 2009 AKG или Sony Там където се споменава BOSE, коментара ти е нелеп А ако наистина излизат по 37$, все ще се съберем 5 човека дето знаем за какво става дума. Пишете ме една бройка вътре Link to comment Share on other sites More sharing options...
svdiablo Posted April 16, 2009 Author Share Posted April 16, 2009 има ли още някой за партия за слушалките? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Overdrive Posted April 16, 2009 Share Posted April 16, 2009 Там където се споменава BOSE, коментара ти е нелеп А ако наистина излизат по 37$, все ще се съберем 5 човека дето знаем за какво става дума. Има евтино BOSE и скъпо BOSE, както и Sennheiser за 20лв и Sennheiser за 600лв Аз бих предпочел някоя от двете марки, които препоръчах, защото се занимават с про техника, докато BOSE са насочени към богатите гАзарчета да си слушат - не съм чул някой музикант да ползва микрофони или друга техника на босе. Последното беше лично мнение и не бих искал да поражда някакви спорове. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.