exabyte Posted April 15, 2009 Share Posted April 15, 2009 И по точно ми трябва буксата която е за захранването ( тази която е запоена на дъното ). Link to comment Share on other sites More sharing options...
inherit.hit.bg Posted April 15, 2009 Share Posted April 15, 2009 Имам цял Acer Aspire 3054 със счупен дисплей и 2 изгорели чипа на дъното. Цена без CD, HDD, RAM, PSU - 90 лв. Aко махнем и батерията - още 20 лв надолу. Link to comment Share on other sites More sharing options...
REDBiRD Posted April 15, 2009 Share Posted April 15, 2009 Имам цял Acer Aspire 3054 със счупен дисплей и 2 изгорели чипа на дъното.Цена без CD, HDD, RAM, PSU - 90 лв. Aко махнем и батерията - още 20 лв надолу. За една букса 70 лева?! pcworm, иди в Комет електроникс, в капана и си поръчай буксата (от каталога на Фарнел, който е най-скъпарският в бранша). Едва ли ще струва повече от 2-3 лева. Човека е написал какво има за тия 70 лева.. .А и за 2 лева едва ли ще намери, но нейде... Към автора - къде ще я поиш ако не е тайна? В темата ясно е посочено какво се търси! Ако някой сега иска да купи 2 автомобилни гуми... ще му предложиш цяла, катастрофирала кола ли? Айде съобразявайте се малко. Хората не са клошари да купуват купчини боклуци. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvdrw Posted April 15, 2009 Share Posted April 15, 2009 За една букса 70 лева?!pcworm, иди в Комет електроникс, в капана и си поръчай буксата (от каталога на Фарнел, който е най-скъпарският в бранша). Едва ли ще струва повече от 2-3 лева. Човека е написал какво има за тия 70 лева.. . А и за 2 лева едва ли ще намери, но нейде... Към автора - къде ще я поиш ако не е тайна? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mic Posted April 15, 2009 Share Posted April 15, 2009 Сложи една снимка на буксата да видим каква е.Може и да имам такава ако е като на другите Acer-и Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted April 16, 2009 Author Share Posted April 16, 2009 Човека е написал какво има за тия 70 лева.. .А и за 2 лева едва ли ще намери, но нейде... Към автора - къде ще я поиш ако не е тайна? на дъното, тъй като е изтръгната и изкривена при опит от мадама да си включи адаптер-а. @inherit.hit.bg мерси за офертата @REDBiRD възможно ли е като адрес ( или от mapsbg ) горе-долу да ме ориентираш. Снимки ще постна после като се прибера. Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted April 16, 2009 Author Share Posted April 16, 2009 това дефакто е от задната страна на буксата ( където е счупена ). това по средата мисля е + ( дефакто тази изтръгнатата пи*ка ), тези в кръга бяха за да придържат буксата към дъното с една пластина от горе, а другите мисля са си маса. Link to comment Share on other sites More sharing options...
asasas Posted April 16, 2009 Share Posted April 16, 2009 офф Братле,сменял съм такава...кофти работа ... голяма тъпотия е този куплунг..при постъпателното движение на захранващия куплунг се превключва и допълнително перо вътре в буксата..това с 2 ,3 лева няма да стане..пък и да вземе да се зарежда батерията тц... трябва си оригинална букса от "Насер"... "кротко" натроши буксата със здрава резачка и ще схванеш идеята... утре ще ровна из труповете и ще ти пиша... Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted April 17, 2009 Author Share Posted April 17, 2009 офф Братле,сменял съм такава...кофти работа ...голяма тъпотия е този куплунг..при постъпателното движение на захранващия куплунг се превключва и допълнително перо вътре в буксата..това с 2 ,3 лева няма да стане..пък и да вземе да се зарежда батерията тц... трябва си оригинална букса от "Насер"... "кротко" натроши буксата със здрава резачка и ще схванеш идеята... утре ще ровна из труповете и ще ти пиша... аз я натроших още при свалянето.Тя си беше пукната и за да я сваля нямаше начин как да стане без да се понатроши. Сега виждам, че само едната снимка се вижда.Тази която липсва имаше снимка на буксата в полу-счупено състояние Ще гледам пак да я кача. Ами вярно, че ми се видя малко странно, но мислех че е направено с цел заблуда на противника ама явно работата е сериозна... Дано усепееш да немриш нещо, пък аз ще видя днес дано успея да мина през тези в капана. Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted April 17, 2009 Author Share Posted April 17, 2009 Ето липсващата снимка: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.