firmajiq Posted April 10, 2009 Share Posted April 10, 2009 Продавам това чудо на китайската техника: ЕДИТ: НОВА ЦЕНА - 139.99 лв. 120 лв. Спесификации: 3.0 inch high-quality Large TFT Color Touch Screen PDA Dual Band: GSM 900/1800/Mhz Unlocked Any Sim Card Support Dual-SIM Simultaneous Online Support Built in 3.0MP Digital Camera with Auto Focus Камерата се оказа 300К (640x480) MP3 MP4 Player Video Recorder/ Sound Recorder Multi-function SmartPhone Ringtone: Various Poly/MP3 Ringtone Speed Dial, Flight Mode, Smart Handwriting Recognition. Scheduled Power on/off for less batttery consumption AD2P BLUETOOTH 2.0 WIRELESS AND DATA MMS/GPR included: WAP/GPRS/MMS/SMS Enable MS/MMS/GPRS Cellular enhancement protocol : GSM, GPRS Built in 3D surround speakers for excellent sound (8 types of equalizer effects) Support up to 2GB External Micro SD Memory Standby Time : 120 Hours Talk Time: Approx 3 hrs Weight : 89 (exclude battery). Dimensions : 105 x 55 x 14mm Security Function, password lock Bulit in High Quality External Speakers Built-in game software За съжаление част от възможностите са явно скрити в китайските менюта (например SpeedDial не го намерих в английските менюта; също така не успях да пусна GPRS). Камерата НЕ Е 3МР (както е написано на самия телефон), а е само 300К (640х480). Работи безпроблемно с двете SIM-карти (тествано с М-Тел и Глобул) едновременно. МР3, МР4, радиото и блутут работят. Тъч-скрийн-ът е доста добър и чувствителен. Има някои интересни възможности - може да вкара изкуствено генериран уличен шум в разговора. Ако сте например на някое тихо място, но не желаете да разбират за това, може да си го включите и ще изглежда все едно говорите на улицата и покрай вас преминават коли и хора В комплекта влизат (на втората снимка): - апарат - втора батерия - зарядно (по американски стандарт, има преходник за БГ). Апаратът може да се зарежда и през USB. - USB кабел - слушалки. - в апарата е сложена 512МВ SD-карта; там е и "писалката". Гаранция - няма, но ще дам 2-3 дена за проба. - Цена - 190 лв. ЕДИТ: НОВА ЦЕНА - 150 лв. Трябваше ми апарат с 2 сим-карти. По принцип взех 2 бр, но жена ми отказа да го ползва (не и хареса "златния" кант ), затова единият се продава. Няма проблем да дам и този, който аз ползвам в момента (ако купувачът реши, че съм си "избрал" по-хубавия ), ползвал съм го 2 дена. Т.е. продава се единият от двата. Продавам си и старите 2 апарата. Добавям тези два телефона: Siemens S45 - апарат, зарядно (+ кабел за връзка към компютър на сериен порт, ако го намеря ) - цена 10.00 лв. Sony Ericsson K310i - апарат, зарядно, кабел за връзка с компютър (+ ДВД с ~ 1ГБ екстри за него - скрийнсейвъри, тапети, игри и т.н.) Беше старият апарат на сина ми, който е на 10 г. и не се впечатлява от разни проблеми като лош звук , за него беше важно да вървят Java-игрите. Та по спомен нещо не му беше перфектен звукът при говор - кънтеше. Също така кабелите (от захранването и за връзка с РС-то) искаха леко наместване, за да стане връзката. Затова - цена 15 лв. ЕДИТ: ПРОДАДЕН - Vodafone 228, купен оттук: - малко ползван, на практика като нов. Дадена ми е и гаранционната карта на името на купувача, издадена на 06.06.08 с 24 месеца гаранция. Цена - 30 лв. ЕДИТ: НОВА ЦЕНА - 25 лв. ЕДИТ: СВАЛЯ СЕ ОТ ПРОДАЖБА - Alcatel OT-V770, описан в тази: тема. Както съм споменал там, апаратът е поправен, и оттогава (5-6 месеца) не съм имал никакъв проблем с него. Давам една седмица "money-back" гаранция. Цена - 65 лв. ЕДИТ: СВАЛЯ СЕ ОТ ПРОДАЖБА Продавам и МР4-плеъра, купен оттук: - също така малко ползван, постоянно си е стоял в силиконовото калъфче. Радиото му не е върхът, хваща, ама само няколко станции. Иначе вади приличен звук. Има 4ГБ вградени, в комплекта е с писалка, зарядно, USB-кабел. Гаранция не ми беше дадена, но смятам, че е редно аз да дам пак 3 дена "money-back". Цена - 55 лв. ЕДИТ: ПРОДАДЕН Ако имате някакви допълнителни въпроси, питайте За контакти - ЛС, или скайп: miromannet . Link to comment Share on other sites More sharing options...
N-series Posted April 10, 2009 Share Posted April 10, 2009 Виж си скайп. Link to comment Share on other sites More sharing options...
firmajiq Posted April 11, 2009 Author Share Posted April 11, 2009 МР4-плеър-ът временно е запазен за колега от друг форум (до понеделник вечерта) Нова цена на Тъч-скрийн-телефона - 180 лв. Добавям и една блутут-слушалка Алкател (добре, че я намерих, бях я забутал дълбоко ). Изобщо не е ползвана, откато е купена. Само е пробвана да се сдвои с GSM-а, т.е. работи. Цена - 25 лв. А комплект GSM + Блутут слушалка Алкател - общо 80 лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mitzev.com Posted April 12, 2009 Share Posted April 12, 2009 - Vodafone 228, купен оттук: - малко ползван, на практика като нов. Дадена ми е и гаранционната карта на името на купувача, издадена на 06.06.08 с 24 месеца гаранция. Цена - 30 лв. само с мтел ли работи? Link to comment Share on other sites More sharing options...
firmajiq Posted April 13, 2009 Author Share Posted April 13, 2009 само с мтел ли работи? Да, току-що го тествах с карта на Глобул - не работи с нея, каза, че трябва да си отключа телефона. Link to comment Share on other sites More sharing options...
firmajiq Posted April 17, 2009 Author Share Posted April 17, 2009 МР4-плеър-ът e продаден. Нова цена на Тъч-скрийн-телефона - 170 лв. Както и допълнителен коментар за този, който ми помогне да му подкарам МР4-частта . За съжаление колкото и файла да му качвам, изписва ми "Unknown file format". Пробвах с .avi, както и с няколко конвертора към МР4 и 3GP. Link to comment Share on other sites More sharing options...
firmajiq Posted April 28, 2009 Author Share Posted April 28, 2009 За кой ли път се заричам вече да не "запазвам" нещо за някого - пак ме вързаха. Както и да е - за да не нарушаваме правилата: Нова цена на тъч-скрийн-телефона - 160 лв. Нова цена на Alcatel OT-V770 - 60 лв. Цената на комплекта с блутут-слушалка остава 80 лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
firmajiq Posted May 9, 2009 Author Share Posted May 9, 2009 Alcatel OT-V770 - сваля се от продажба. Anycall PDA (дву-симовият телефон) - нова и последна цена - 150 лв. Само като сведение - вече месец ползвам едната бройка и за това, за което ми трябваше, е идеален. Добър обхват, две карти едновременно, блутут, радио, тъч-скрийн управление... Даже и камерата работи Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted May 26, 2009 Share Posted May 26, 2009 Прати ми на ЛС някакъв телефон да ти звънна, че не мога да се свържа с теб по месинджърите и изглежда не получаваш ЛС-та. Link to comment Share on other sites More sharing options...
firmajiq Posted May 27, 2009 Author Share Posted May 27, 2009 Прати ми на ЛС някакъв телефон да ти звънна, че не мога да се свържа с теб по месинджърите и изглежда не получаваш ЛС-та. Извинявам се, че не отговорих на ЛС-то. Така и така нямаше интерес, а за по-ниски цени не си струваше да ги давам, просто и двата телефона вече не се продават - подарих ги съответно на сина ми (Алкател) и на зет ми (двусимовия). И понеже станаха много телефони в къщи - обявавам за продажба следните стари телефони: Siemens S45 - апарат, зарядно (+ кабел за връзка към компютър на сериен порт, ако го намеря ) - цена 10.00 лв. Sony Ericsson K310i - апарат, зарядно, кабел за връзка с компютър (+ ДВД с ~ 1ГБ екстри за него - скрийнсейвъри, тапети, игри и т.н.) Беше старият апарат на сина ми, който е на 10 г. и не се впечатлява от разни проблеми като лош звук , за него беше важно да вървят Java-игрите. Та по спомен нещо не му беше перфектен звукът при говор - кънтеше. Също така кабелите (от захранването и за връзка с РС-то) искаха леко наместване, за да стане връзката. Затова - цена 15 лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kerk57 Posted May 27, 2009 Share Posted May 27, 2009 Ще взема Ериксона.Обади се на тел.089493996 да се разберем. Link to comment Share on other sites More sharing options...
firmajiq Posted May 28, 2009 Author Share Posted May 28, 2009 Ще взема Ериксона.Обади се на тел.089493996 да се разберем. Този номер към кой оператор е, някъде в Занзибар ли . Там може би са с по-къси номера... Майтап бе, явно си сбъркал и си дал една цифра по-малко... Пращам ти на ЛС координати. Link to comment Share on other sites More sharing options...
firmajiq Posted May 29, 2009 Author Share Posted May 29, 2009 Ще взема Ериксона.Обади се на тел.089493996 да се разберем. Засега е уговорен и запазен до събота. Ако kerk57 не го хареса, ще пиша отново. В продажба остават само: Siemens S45 - 10 лв. Блутут-слушалка Алкател - 25 лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
firmajiq Posted June 24, 2009 Author Share Posted June 24, 2009 Същият телефон (Anycol, този път моята бройка) отново се продава. Нямах никакви проблеми с него, просто си купих по-нов модел, пак дву-симов (I68+). Съвсем запазен е (като нов), но тъй като все пак е ползван, цената става 139,99 лв. Мога за 10 лв. да предложа и калъф за него (купил съм го от Главната за 15 лв.) ---- От другите: Ериксон-ът отдавна е продаден на kerk57. Siemens S45 - НОВА ЦЕНА 8 лв. Блутут-слушалка Алкател - НОВА ЦЕНА 22 лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
firmajiq Posted July 17, 2009 Author Share Posted July 17, 2009 Нова цена за дву-симовия телефон - 120 лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.