Jump to content
BulForum.com

Продавам 3 GSM-а и МР4-player

Recommended Posts

Продавам това чудо на китайската техника: ЕДИТ: НОВА ЦЕНА - 139.99 лв. 120 лв.

tn_IMGP0642.jpg tn_IMGP0641.jpg

Спесификации:

3.0 inch high-quality Large TFT Color Touch Screen PDA

Dual Band: GSM 900/1800/Mhz

Unlocked Any Sim Card Support

Dual-SIM Simultaneous Online Support

Built in 3.0MP Digital Camera with Auto Focus Камерата се оказа 300К (640x480)

MP3 MP4 Player

Video Recorder/ Sound Recorder

Multi-function SmartPhone

Ringtone: Various Poly/MP3 Ringtone

Speed Dial, Flight Mode, Smart Handwriting Recognition.

Scheduled Power on/off for less batttery consumption

AD2P BLUETOOTH 2.0 WIRELESS AND DATA

MMS/GPR included: WAP/GPRS/MMS/SMS Enable

MS/MMS/GPRS Cellular enhancement protocol : GSM, GPRS

Built in 3D surround speakers for excellent sound (8 types of equalizer effects)

Support up to 2GB External Micro SD Memory

Standby Time : 120 Hours Talk Time: Approx 3 hrs

Weight : 89 (exclude battery). Dimensions : 105 x 55 x 14mm

Security Function, password lock

Bulit in High Quality External Speakers

Built-in game software

За съжаление част от възможностите са явно скрити в китайските менюта (например SpeedDial не го намерих в английските менюта; също така не успях да пусна GPRS). Камерата НЕ Е 3МР (както е написано на самия телефон), а е само 300К (640х480). Работи безпроблемно с двете SIM-карти (тествано с М-Тел и Глобул) едновременно. МР3, МР4, радиото и блутут работят. Тъч-скрийн-ът е доста добър и чувствителен.

Има някои интересни възможности - може да вкара изкуствено генериран уличен шум в разговора. Ако сте например на някое тихо място, но не желаете да разбират за това, може да си го включите и ще изглежда все едно говорите на улицата и покрай вас преминават коли и хора :)

В комплекта влизат (на втората снимка):

- апарат

- втора батерия

- зарядно (по американски стандарт, има преходник за БГ). Апаратът може да се зарежда и през USB.

- USB кабел

- слушалки.

- в апарата е сложена 512МВ SD-карта; там е и "писалката".

Гаранция - няма, но ще дам 2-3 дена за проба.

- Цена - 190 лв. ЕДИТ: НОВА ЦЕНА - 150 лв.

Трябваше ми апарат с 2 сим-карти. По принцип взех 2 бр, но жена ми отказа да го ползва (не и хареса "златния" кант :) ), затова единият се продава. Няма проблем да дам и този, който аз ползвам в момента (ако купувачът реши, че съм си "избрал" по-хубавия :) ), ползвал съм го 2 дена. Т.е. продава се единият от двата.

Продавам си и старите 2 апарата.

Добавям тези два телефона:

Siemens S45 - апарат, зарядно (+ кабел за връзка към компютър на сериен порт, ако го намеря :) ) - цена 10.00 лв.

Sony Ericsson K310i - апарат, зарядно, кабел за връзка с компютър (+ ДВД с ~ 1ГБ екстри за него - скрийнсейвъри, тапети, игри и т.н.)

Беше старият апарат на сина ми, който е на 10 г. и не се впечатлява от разни проблеми като лош звук :), за него беше важно да вървят Java-игрите. Та по спомен нещо не му беше перфектен звукът при говор - кънтеше. Също така кабелите (от захранването и за връзка с РС-то) искаха леко наместване, за да стане връзката. Затова - цена 15 лв. ЕДИТ: ПРОДАДЕН

- Vodafone 228, купен оттук: - малко ползван, на практика като нов. Дадена ми е и гаранционната карта на името на купувача, издадена на 06.06.08 с 24 месеца гаранция. Цена - 30 лв. ЕДИТ: НОВА ЦЕНА - 25 лв. ЕДИТ: СВАЛЯ СЕ ОТ ПРОДАЖБА

- Alcatel OT-V770, описан в тази: тема. Както съм споменал там, апаратът е поправен, и оттогава (5-6 месеца) не съм имал никакъв проблем с него. Давам една седмица "money-back" гаранция. Цена - 65 лв.

ЕДИТ: СВАЛЯ СЕ ОТ ПРОДАЖБА

Продавам и МР4-плеъра, купен оттук: - също така малко ползван, постоянно си е стоял в силиконовото калъфче. Радиото му не е върхът, хваща, ама само няколко станции. Иначе вади приличен звук. Има 4ГБ вградени, в комплекта е с писалка, зарядно, USB-кабел. Гаранция не ми беше дадена, но смятам, че е редно аз да дам пак 3 дена "money-back". Цена - 55 лв.

ЕДИТ: ПРОДАДЕН

Ако имате някакви допълнителни въпроси, питайте :)

За контакти - ЛС, или скайп: miromannet .

МР4-плеър-ът временно е запазен за колега от друг форум (до понеделник вечерта)

Нова цена на Тъч-скрийн-телефона - 180 лв.

Добавям и една блутут-слушалка Алкател (добре, че я намерих, бях я забутал дълбоко :) ). Изобщо не е ползвана, откато е купена. Само е пробвана да се сдвои с GSM-а, т.е. работи. Цена - 25 лв.

А комплект GSM + Блутут слушалка Алкател - общо 80 лв.

МР4-плеър-ът e продаден.

Нова цена на Тъч-скрийн-телефона - 170 лв. Както и допълнителен коментар за този, който ми помогне да му подкарам МР4-частта :). За съжаление колкото и файла да му качвам, изписва ми "Unknown file format". Пробвах с .avi, както и с няколко конвертора към МР4 и 3GP.

• 2 weeks later...

За кой ли път се заричам вече да не "запазвам" нещо за някого - пак ме вързаха.

Както и да е - за да не нарушаваме правилата:

Нова цена на тъч-скрийн-телефона - 160 лв.

Нова цена на Alcatel OT-V770 - 60 лв. Цената на комплекта с блутут-слушалка остава 80 лв.

• 2 weeks later...

Alcatel OT-V770 - сваля се от продажба.

Anycall PDA (дву-симовият телефон) - нова и последна цена - 150 лв.

Само като сведение - вече месец ползвам едната бройка и за това, за което ми трябваше, е идеален. Добър обхват, две карти едновременно, блутут, радио, тъч-скрийн управление... Даже и камерата работи :)

• 3 weeks later...

Прати ми на ЛС някакъв телефон да ти звънна, че не мога да се свържа с теб по месинджърите и изглежда не получаваш ЛС-та.

Прати ми на ЛС някакъв телефон да ти звънна, че не мога да се свържа с теб по месинджърите и изглежда не получаваш ЛС-та.

Извинявам се, че не отговорих на ЛС-то. Така и така нямаше интерес, а за по-ниски цени не си струваше да ги давам, просто и двата телефона вече не се продават - подарих ги съответно на сина ми (Алкател) и на зет ми (двусимовия).

И понеже станаха много телефони в къщи - обявавам за продажба следните стари телефони:

Siemens S45 - апарат, зарядно (+ кабел за връзка към компютър на сериен порт, ако го намеря :) ) - цена 10.00 лв.

Sony Ericsson K310i - апарат, зарядно, кабел за връзка с компютър (+ ДВД с ~ 1ГБ екстри за него - скрийнсейвъри, тапети, игри и т.н.)

Беше старият апарат на сина ми, който е на 10 г. и не се впечатлява от разни проблеми като лош звук :), за него беше важно да вървят Java-игрите. Та по спомен нещо не му беше перфектен звукът при говор - кънтеше. Също така кабелите (от захранването и за връзка с РС-то) искаха леко наместване, за да стане връзката. Затова - цена 15 лв.

Ще взема Ериксона.Обади се на тел.089493996 да се разберем.

Този номер към кой оператор е, някъде в Занзибар ли :). Там може би са с по-къси номера...

Майтап бе, явно си сбъркал и си дал една цифра по-малко...

Пращам ти на ЛС координати.

Ще взема Ериксона.Обади се на тел.089493996 да се разберем.

Засега е уговорен и запазен до събота. Ако kerk57 не го хареса, ще пиша отново.

В продажба остават само:

Siemens S45 - 10 лв.

Блутут-слушалка Алкател - 25 лв.

• 4 weeks later...

Същият телефон (Anycol, този път моята бройка) отново се продава.

Нямах никакви проблеми с него, просто си купих по-нов модел, пак дву-симов (I68+).

Съвсем запазен е (като нов), но тъй като все пак е ползван, цената става 139,99 лв. :)

Мога за 10 лв. да предложа и калъф за него (купил съм го от Главната за 15 лв.)

----

От другите:

Ериксон-ът отдавна е продаден на kerk57.

Siemens S45 - НОВА ЦЕНА 8 лв.

Блутут-слушалка Алкател - НОВА ЦЕНА 22 лв.

• 4 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...