Jump to content
BulForum.com

Продавам цифров фото апарат Sony DSC-W30

Recommended Posts

Продаден!!! За колегата с доматите и колците!!! За всеки влак си има пътници и за всяка стока клиенти!!! Така, че умните мнения си ги дръж за себе си!!! :lol:

:confused SONY DSC-W35 по-нов модел в същия клас, с гаранция, с фактура и ... =>

275 лева линк

...или си някакъв много хитър, или смяташ, че тук ядем доматите с колците.

Най-малкото обиждаш всички тук с подобно отношение... баровец !

Бих ти дал 100-на лева за това което предлагаш като за без фактура, без гаранция и в с неизвестни възможни дефекти.

Melani said:
Аз бих те посъветвала не да гледаш другите модели,а точно този който е публикувал продавача!!!! ето линк цък Много грубо отношение,но без никаква почва! Имам интерес към апарата,но при разумен коментар.

От линка, който даваш самата ти, да го беше прочела само:

Този продукт е стар. Наличностите му са изчерпани и вече не може да бъде купен!

Сигурно като е стар модел, който вече не се предлага е с по-висока цена ? Сравнил съм основните характеристики и в общи линии апарата е същия, само дето нов.

Отношението на продавача е далеч по-грубо, предвид скритата обида, че тук сме...

И съм сигурен, че ти е близък някой. "Имам интерес, но при разумен коментар." Кажи какъв ти е разумния коментар, щото мога да се постарая да ти намеря повечко бройки на неговата цена, естествено с "разумен коментар", че и за мен да останат по 50 -на лева на бройка.

П.П. Сега се загледах, че "баровеца" по-горе има 3 теми за едни и същи неща. Явно съм прав, че е "твърде хитър" за този форум и за нас.

neslomim said:
:confused SONY DSC-W35 по-нов модел в същия клас, с гаранция, с фактура и ... =>

275 лева линк

...или си някакъв много хитър, или смяташ, че тук ядем доматите с колците.

Най-малкото обиждаш всички тук с подобно отношение... баровец !

Аз бих те посъветвала не да гледаш другите модели,а точно този който е публикувал продавача!!!! ето линк цък Много грубо отношение,но без никаква почва! Имам интерес към апарата,но при разумен коментар.

neslomim said:
П.П. Сега се загледах, че "баровеца" по-горе има 3 теми за едни и същи неща. Явно съм прав, че е "твърде хитър" за този форум и за нас.

Не знам как сме пропуснали този факт, пък и никой не ни е подсетил с рапорт.

3-теми се затварят, а авторът им има предупреждение от 20%.

neslomim said:
Сигурно като е стар модел, който вече не се предлага е с по-висока цена ?

Да, това е така. Особено при продуктите на Сони, това е факт - старите неща са на по-високи цени, за да се продава новото. Това не ги прави по-добри.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...