Jump to content
BulForum.com

Хостване на FTP от Еврком-мрежата

Shade

Recommended Posts

Другия от ЛАН-а се е зарибил да хостне малко място от харда си, не си мисля че беше забранено. Може ли да ми разясните нещата малко?

w skoro wreme uslugite do bronzowa shte budat filtrirani nai-weroqtno i localno

taka che nqma da moje da se hostwa dori i w localnata mreja (taka e po dogowor)

no puk na uslugite ot bronzowa nagore moje bi shte se mahnat wsichki ogranicheniq na portowete

A kakva e pri4inata za tova filtrirane, samo tova koeto pishe po dogovora, ili neshto drugo e dovelo da tova reshenie :rolleyes:

netrootbg said:
Броя на връзките от бронзова нагоре ще остане ли 40?

w momenta za wsichki tarifi broq na http connections e 40 za international sites.

za da go mahnem trqbwa da pochnem da presledwame localnite lancheta zad edin modem

netrootbg said:
Броя на връзките от бронзова нагоре ще остане ли 40?

Ако ти трябват повече даваш 10 кинта за второ IP и правиш дубъл (80 бр.)! ;)

Не знам за другите, ама на мен ми е трудно да си представя като как ще направя =>40 независими HTTP конекции?! При положение, че даунлоада масово минава по други канали (р2р), а ъплоада си е на FTP... освен ако не въртя бизнес с домашно печени аудио дискове и дърпам мр3-ки на тонове от някой нттр сайт...

veno said:
w skoro wreme uslugite do bronzowa shte budat filtrirani nai-weroqtno i localno

taka che nqma da moje da se hostwa dori i w localnata mreja (taka e po dogowor)

no puk na uslugite ot bronzowa nagore moje bi shte se mahnat wsichki ogranicheniq na portowete

Еее гадно :(

ov3rm4n said:
Не знам за другите, ама на мен ми е трудно да си представя като как ще направя  =>40 независими HTTP конекции?! При положение, че даунлоада масово минава по други канали (р2р), а ъплоада си е на FTP... освен ако не въртя бизнес с домашно печени аудио дискове и дърпам мр3-ки на тонове от някой нттр сайт...

Ако ползваш Offline Explorer или подобен софтуер, това е на пълно възможно. Той отваря по 10-20 конекции, зависи как го настроиш. ;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...