firmajiq Posted March 17, 2009 Share Posted March 17, 2009 Потрябва ми такъв преходник: DVI m -> D-Sub f. Като затварях офиса, явно съм ги продал/подарил. Предлагам за замяна DVI m -> HDMI f (изглежда горе-долу така За връзка: ICQ 98236623 , skype: miromannet Link to comment Share on other sites More sharing options...
asasas Posted March 17, 2009 Share Posted March 17, 2009 Има сделка! Link to comment Share on other sites More sharing options...
XeForce3 Posted March 17, 2009 Share Posted March 17, 2009 Ако имаш повече DVI m -> HDMI f мога да предложа и аз DVI m -> D-Sub f. - чисто ново не изпзолвано. Link to comment Share on other sites More sharing options...
firmajiq Posted March 17, 2009 Author Share Posted March 17, 2009 Има сделка! ОК, ще стане работата. Само че новата ми работа е до 16.45, и ми е трудно да дойда преди 17.30. Ти до колко работиш? Ако имаш повече DVI m -> HDMI f мога да предложа и аз DVI m -> D-Sub f. - чисто ново не изпзолвано. Имам 3 бр, така че и с теб може да ги разменим една бройка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Overdrive Posted March 17, 2009 Share Posted March 17, 2009 и аз имам DVI->D-SUB - ако ти се заменя и третия. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BLOODHUMMER Posted March 17, 2009 Share Posted March 17, 2009 Съществува ли D-Sub -> HDMI че много ми трябва такова чудо? Link to comment Share on other sites More sharing options...
firmajiq Posted March 18, 2009 Author Share Posted March 18, 2009 Съществува ли D-Sub -> HDMI че много ми трябва такова чудо? Такова нещо няма. D-Sub е аналогов, няма как от него да се получи цифров сигнал. и аз имам DVI->D-SUB - ако ти се заменя и третия. Ами със Стефо направихме размяна на 2 бр., а третия съм го уговорил с XeForce3, така че може да сложите ключ на темата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kanara27 Posted March 19, 2009 Share Posted March 19, 2009 Ако случайно нещо се развали сделката с някой, имам наличен такъв преходник и съм готов да го разменя. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.