Jump to content
BulForum.com

Съфорумци от Пловдив помагайте

Recommended Posts

Предварително се извиняван на модераторите че пускам темата тук но според мене това е най-четения раздел пък и незнам точно това което ще напиша към кой раздел спада

Та да си дойдем на въпроса преди малко слязох в мазето да си сменя зимните гуми с летните и с ужас установих че тези дни някой е разбил мазето и ми е откраднал джантите заедно с гумите :cry :angry1 и молбата ми е ако някой ги засече по разни гумаджий или тем подобни сервизи да ми драсне едно лично смятам че джантите са ми достатъчно уникални смисъл не съм виждал други такива в Пловдив за да си ги позная ще приложа и снимка предварително се извинявам за качеството MOMO

Група хулигани си изкарваха прехраната така преди да ги заловят. Движеха се с кола - 2-3 човека. Единия кара колата, а другите двама си вършат работата с гаечните ключове, нападаха само коли с лети джанти, после ги продаваха на вторични заради алуминия.

Ако си попаднал на такива е малко вероятно някой да ти ги види някъде.

Не мисля че са точно такива хлапетий защото в предверието на мазето имаше и други неща като акумулатори и алуминиев радиатор от кола и от апартамента на комшийте щяха да земат и него ако беше за вторични

Мерси все пак дано някой прочете навреме обявата и да запомни номера на опела ако му ги предлагат пък тея мангали аз да ги хвана ще им трябва здравна осигуровка :angry1 след това

П.С Дори си мисля че са ги откраднали или днес или снощи

Имаш ли някакъв документ да удостовериш, че джантите са твой? Подай жалба в МВР-то и може да ти съдействат. Ако имаш време мини и през циганския "автосалон" до руския пазар и провери да не са на някоя кола за продан.

Само две ми липсват другите две са ми на колата те и на брат ми са взели ама неговите са обикновени желязни като повечето и по трудно се проследяват

кажи поне каква ти е колата че да не тръгна утре другиден да те засичам по пътя да те питам отде си ги зел тея джани че както съм им го насабрал на тея джамбазчета :angry1 един да барна и ще му е за последно :devil :devil :devil

кажи поне каква ти е колата че да не тръгна утре другиден да те засичам по пътя да те питам отде си ги зел тея джани че както съм им го насабрал на тея джамбазчета :angry1 един да барна и ще му е за последно :devil :devil :devil

Ако ги видиш на кола, определено не налитай на човека. Никой не краде да си ги слага на колата!

Ако ги видиш на кола, определено не налитай на човека. Никой не краде да си ги слага на колата!

да но примерно някои еи такъв ми предлага някви яки джанти на смешна цена...купувам ги и ги слагам...и на мен са ми крали джанти и до там си беше.....нито ги открих нито нищо....кривото е че бяха по масови :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...