koko81 Posted March 15, 2009 Share Posted March 15, 2009 Предварително се извиняван на модераторите че пускам темата тук но според мене това е най-четения раздел пък и незнам точно това което ще напиша към кой раздел спада Та да си дойдем на въпроса преди малко слязох в мазето да си сменя зимните гуми с летните и с ужас установих че тези дни някой е разбил мазето и ми е откраднал джантите заедно с гумите и молбата ми е ако някой ги засече по разни гумаджий или тем подобни сервизи да ми драсне едно лично смятам че джантите са ми достатъчно уникални смисъл не съм виждал други такива в Пловдив за да си ги позная ще приложа и снимка предварително се извинявам за качеството MOMO Link to comment Share on other sites More sharing options...
kennyg Posted March 15, 2009 Share Posted March 15, 2009 Група хулигани си изкарваха прехраната така преди да ги заловят. Движеха се с кола - 2-3 човека. Единия кара колата, а другите двама си вършат работата с гаечните ключове, нападаха само коли с лети джанти, после ги продаваха на вторични заради алуминия. Ако си попаднал на такива е малко вероятно някой да ти ги види някъде. Link to comment Share on other sites More sharing options...
koko81 Posted March 15, 2009 Author Share Posted March 15, 2009 Не мисля че са точно такива хлапетий защото в предверието на мазето имаше и други неща като акумулатори и алуминиев радиатор от кола и от апартамента на комшийте щяха да земат и него ако беше за вторични Link to comment Share on other sites More sharing options...
Даника Posted March 15, 2009 Share Posted March 15, 2009 джантите ти минаха през мен в сервиза но не ги купух....червен опел кадет седан регистрация незнам....искаха им 200 лева...бяха "роми" Link to comment Share on other sites More sharing options...
koko81 Posted March 15, 2009 Author Share Posted March 15, 2009 Мерси все пак дано някой прочете навреме обявата и да запомни номера на опела ако му ги предлагат пък тея мангали аз да ги хвана ще им трябва здравна осигуровка след това П.С Дори си мисля че са ги откраднали или днес или снощи Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radev Posted March 15, 2009 Share Posted March 15, 2009 Имаш ли някакъв документ да удостовериш, че джантите са твой? Подай жалба в МВР-то и може да ти съдействат. Ако имаш време мини и през циганския "автосалон" до руския пазар и провери да не са на някоя кола за продан. Link to comment Share on other sites More sharing options...
koko81 Posted March 15, 2009 Author Share Posted March 15, 2009 Само две ми липсват другите две са ми на колата те и на брат ми са взели ама неговите са обикновени желязни като повечето и по трудно се проследяват Link to comment Share on other sites More sharing options...
a_sheydi Posted March 16, 2009 Share Posted March 16, 2009 кажи поне каква ти е колата че да не тръгна утре другиден да те засичам по пътя да те питам отде си ги зел тея джани че както съм им го насабрал на тея джамбазчета един да барна и ще му е за последно Link to comment Share on other sites More sharing options...
бат Ицо Posted March 16, 2009 Share Posted March 16, 2009 кажи поне каква ти е колата че да не тръгна утре другиден да те засичам по пътя да те питам отде си ги зел тея джани че както съм им го насабрал на тея джамбазчета един да барна и ще му е за последно Ако ги видиш на кола, определено не налитай на човека. Никой не краде да си ги слага на колата! Link to comment Share on other sites More sharing options...
thebeast Posted March 16, 2009 Share Posted March 16, 2009 Лошото е,че в повечето случаи остават безнаказани такива апаши все пак успех на колегата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DjCyPeRx Posted March 16, 2009 Share Posted March 16, 2009 Ако ги видиш на кола, определено не налитай на човека. Никой не краде да си ги слага на колата! да но примерно някои еи такъв ми предлага някви яки джанти на смешна цена...купувам ги и ги слагам...и на мен са ми крали джанти и до там си беше.....нито ги открих нито нищо....кривото е че бяха по масови Link to comment Share on other sites More sharing options...
koko81 Posted March 16, 2009 Author Share Posted March 16, 2009 Колега карам Seat Ibiza 3 (2000г) синя на цвят Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dulgia Posted March 17, 2009 Share Posted March 17, 2009 Извика ли куките да вземат отпечатъци? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.