Undyning Posted February 16, 2003 Share Posted February 16, 2003 Imam seriozen problem sus Hitman 2.Stava vupros 4e igraq 30 minuti i me vadi ot igrata kak se opravq tova nqkoi imali ideq.Az sum sus Win Xp ama tova ne vqrvam da e problem za6toto Hitman 2 e nova igra no se se6tam 4e su6tiq problem imah i pri GTA 3 samo 4e te togava si iskaraha specialen patch za XP Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeNoM_2431 Posted February 16, 2003 Share Posted February 16, 2003 Znam i pri men taka moje ne6to copieto na igrata deto go ima v Warez da e precakano istegligo ot nqkade drugade Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jedi Posted February 19, 2003 Share Posted February 19, 2003 zna4i versiata ot site si raboti bezproblemno pod Xp.vijte moje da e ot video kartata,ot draiverite,direct x,probvai gi tezi i trii da se upravi Link to comment Share on other sites More sharing options...
DMX Posted April 10, 2005 Share Posted April 10, 2005 Мислех да усна нова тема ама ще се въздържа.Айде някой който е фен на играта да ми пише на ПМ.Имам въпроси плс Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted July 27, 2005 Share Posted July 27, 2005 Да не отварям нова тема ще пиша тук. Аз имам проблем с тази мисия дето трябва до се убие ген.Макаров и още един. Значи като ме пусне зимам си патлака със заглушителя, убивам един от войниците, взимам му калашника и тръгвам след лимозината. Там избивам всички, включително и едната мишена, но докато се отарва от охраната ми изписва, че целта се е измъкнала. Е как да я мина тая мисия? Има ли въобще някой дето още я играе тази игра, или си я спомня? Link to comment Share on other sites More sharing options...
evil_smith Posted July 27, 2005 Share Posted July 27, 2005 Да не отварям нова тема ще пиша тук. Аз имам проблем с тази мисия дето трябва до се убие ген.Макаров и още един. Значи като ме пусне зимам си патлака със заглушителя, убивам един от войниците, взимам му калашника и тръгвам след лимозината. Там избивам всички, включително и едната мишена, но докато се отарва от охраната ми изписва, че целта се е измъкнала. Е как да я мина тая мисия? Има ли въобще някой дето още я играе тази игра, или си я спомня? <{POST_SNAPBACK}> Аз! 1 При контейнерите имаш бомба - вземи я, след това слез в каналите и изтичай до най крайния, където е спряна лимозината. Постави бомбата отдоло и отиди при другия ипочвай трепането. В крайна сметка убиваш единия, а другия - бомбата си знае работата... Успех! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.