Jump to content
BulForum.com

Problem sus Hitman 2

Undyning

Recommended Posts

Imam seriozen problem sus Hitman 2.Stava vupros 4e igraq 30 minuti i me vadi ot igrata kak se opravq tova nqkoi imali ideq.Az sum sus Win Xp ama tova ne vqrvam da e problem za6toto Hitman 2 e nova igra no se se6tam 4e su6tiq problem imah i pri GTA 3 samo 4e te togava si iskaraha specialen patch za XP

• 2 years later...

Мислех да усна нова тема ама ще се въздържа.Айде някой който е фен на играта да ми пише на ПМ.Имам въпроси плс

• 3 months later...

Да не отварям нова тема ще пиша тук. Аз имам проблем с тази мисия дето трябва до се убие ген.Макаров и още един. Значи като ме пусне зимам си патлака със заглушителя, убивам един от войниците, взимам му калашника и тръгвам след лимозината. Там избивам всички, включително и едната мишена, но докато се отарва от охраната ми изписва, че целта се е измъкнала. Е как да я мина тая мисия? Има ли въобще някой дето още я играе тази игра, или си я спомня?

Да не отварям нова тема ще пиша тук. Аз имам проблем с тази мисия дето трябва до се убие ген.Макаров и още един. Значи като ме пусне зимам си патлака със заглушителя, убивам един от войниците, взимам му калашника и тръгвам след лимозината. Там избивам всички, включително и едната мишена, но докато се отарва от охраната ми изписва, че целта се е измъкнала. Е как да я мина тая мисия? Има ли въобще някой дето още я играе тази игра, или си я спомня?

Аз! 1 При контейнерите имаш бомба - вземи я, след това слез в каналите и изтичай до най крайния, където е спряна лимозината. Постави бомбата отдоло и отиди при другия ипочвай трепането. В крайна сметка убиваш единия, а другия - бомбата си знае работата... :)

Успех!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...