Jump to content
BulForum.com

Продавам части за телефони NOKIA


Recommended Posts

Частите са оригинални, за моделите може да се върнеш 2 години назад. Частите са всякакви, питай какво ти трябва и ще ти кажа дали я имам и съответната цена.

Link to comment
Share on other sites

Сега...за да балансираме и двете положения ще предложа следното...

Ясно е, че продавачът няма как да изброи всички части за всички модели телефони. Случаят е подобен както когато някой разпродава кола на части и е абсурдно да направи цялостен списък до последната джунджурийка, при положение, че може да има интерес само за 1-2 неща от всичкото.

Правилата обаче забраняват липсата на цена, както и ъпването.

 

Затова - или продавачът да сложи някакъв базов списък на частите, които най-много се търсят, заедно с цените им ; или ще затворя темата, като редактирам с големи букви първия му пост, че всеки, който има интерес за някаква част може да се свърже с него на ЛС или на други координати, които той евентуално ще остави.

Неудобството на второто решение е, че темата ще слезе надолу по страниците, а не всички имат навика да ползват търсачката и обикновено преглеждат само последните 2-3 страници.

 

Ще изчакам малко продавачът да си реши какво да прави...

Link to comment
Share on other sites

Съгласен съм с теб. Ами няма как да изброя всичко, това е почти невъзможно. Нека, който е заитересуван да ми пише на ЛС или на mr_conqueror@abv.bg.

Link to comment
Share on other sites

Темата се затваря по желание на автора. От тук нататък всички питания за части и модели се извършват на ЛС или на имейла оставен от него - mr_conqueror@abv.bg

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...