Jump to content
BulForum.com

Помощ за възстановяване на информация


Recommended Posts

Общо взето така, преди 3 години ми се развали харда и го оставих в кутийката да спинка, докато намеря майстор, който да издърпа всичкото инфо отвътре. Имам много снимки и лична инфо, която искам да си възстановя, но ПЦто не го разпознава. Всъщност вече не си спомням какво му беше, но общо взето мисля че последно се стигна до решението че беше хардуерен проблем, нещо в самата платка.

 

И обобщено си търся мастър на изкормването на информация от нетръгващ харддиск. Надявам се че някой знае/познава такъв човек/фирма :ghost

Link to comment
Share on other sites

Свържи се със "samo" (Самуил Каракашев) от hardwareBG. Там си е писал телефон, ICQ и пр. методи на връзка, но не знам дали е редно да ги публикувам тук. То и в Гугъл излиза всичко де, но както и да е. Той се занимава с такива работи.

Link to comment
Share on other sites

Мейт в блок 143 вх Б в кв. Тракия (пише сервиз за компютри ) има 1 човек който само с това се занимава, за около 20тина лв ще ти го направи, на мен ми въстанови файлове от хард който не го рапознаваше компа ми дори и след като му смених електрониката :)

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...