Jump to content
BulForum.com

Продавам Пежо 406 Купе

Recommended Posts

Ето обявате на един приятел, ако искате да е гледате или имате специфични въпроси - ползвайте телефонът по-долу:

Здравейте колеги, продавам си колицата. С нея се прибрах от бригадата в Англия това лято. Много си я харесвам, но се налага да се разделим.

Колата е в добро състояние. Двигателя е 2.0 16V 136 к.с и е супер, ходовата част е без забележки, всички накладки са сменяни преди 4000км, предни биалетки на 500км, интериора е запазен, има забележки по състоянието на боята. Одраскванията са само повърхностни, ръжда по купето няма. Повечето драскотини по броните са ми от тукашни талантливи каскадьори по паркингите. Всичко по колата работи.

Гражданската отговорност е до Август 2009г., Годишна винетка за 2009г. Джантите са 17" има забелжки по тях, гумите са 225/45/17 летни (предние гуми са почти нови). Стереото е с 8 говорителя, CD/Mp3 - то е Ripspeed. Когато я купих в Англия имаше монтиран антирадар (лазарен детектор), който пак си върви с колата, но тъй като не го ползвам съм го свалил. Марката е Road Angel. Ами в общи линии, това е което аз се сещам. Ако има нещо питайте.

Ето и малко технически данни:

Дата на производство - август 1998 г.

Тип двигател - Бензинов

Мощност (к.с.) - 136 к.с.

Скоростна кутия - Автоматична

Пробег - 221 000 км

Цвят - Син металик

Десен волан

Цена - 6000лв -> Нова цена: 5500

Екстри:

2(3) Врати, ABS, Airbag ( два предни), Ел. Огледала, Ел. Стъкла, Ел. люк, Гражданска отговорност, Имобилайзер, Климатик, Лети джанти, Сервизна книжка, Серво управление, халогенни фарове, Центр. заключване, фабрична аларма, Круз контрол, Чупещ телескопичен волан, трансмисията е адаптираща към стила на каране, отделно можете да превключвате между 2 режима на смяна на скоростите - спортен и режим при заледени и снежни пътни условия.

Ето и адрес със снимки. Снимките са нови, правих ги на 20.01.2009г.

Снимки:

http://s545.photobucket.com/albums/hh386/406Coupe/

20090120pug406coupe0010su6.jpg

Намирам се в Пловдив

Телефон: 0877 091305

• 1 month later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...