Jump to content
BulForum.com

Toyota Avensis 1.8 VVT-i

Recommended Posts

Колата е внос от Англия съответно е с десен волан.

Състоянието на двигателя и всички останали компоненти около него е перфектно.

Автоматик.

143 000 км.

2001 година.

5000 лв.

Колата се намира в Пловдив.

0886 099 075

Иван Попов

bikepics-1547607-800.jpg

bikepics-1548268-800.jpg

bikepics-1548269-800.jpg

Под перфектна имаш предвид, че смачканата задница която се вижда на снимките е отремонтирана вече така ли ?

Състоянието на двигателя и всички останали компоненти около него е перфектно.

само двигателя е имал предвид

Може ли да се регистрира въпросната кола тук в РБ при положение,че е с десен волан?

Благодаря!

може

на тая кола повече от 1500 не и давам :huh:

опомнете се малко .. ударена кола с десен волан, автоматик на 150000км за 5000лв :confused :blink:

:lol: :lol:

Пич,първо за удара - не е засегнато нищо отзад,само ламарина огъната.

Второ за десния волан- само който не е карал десен волан,той говори против него.И аз бях предубеден,НО се свиква за 2 часа каране.

Автоматика помага много,защото го няма превключването на скоростите с лява ръка.

А до това "автоматик на 150 000" -може да се информираш малко за Тойота и за техните двигатели. B)

А до това "автоматик на 150 000" -може да се информираш малко за Тойота и за техните двигатели. B)

колегата не упреква мотора

Пич,първо за удара - не е засегнато нищо отзад,само ламарина огъната.

Второ за десния волан- само който не е карал десен волан,той говори против него.И аз бях предубеден,НО се свиква за 2 часа каране.

Автоматика помага много,защото го няма превключването на скоростите с лява ръка.

:lol: ти на това ако му викаш нищо , карай си я ти така :) "само ламарина" какво значи :lol: колата от какво е ?

смени ти 1 или 2 калника , капака на багажника , броня , боя, дай пари за труда...

обърни и волана :laughing:

земи и обслужване и направи, на автоматика вкл... :laughing:

да , карал съм десен волан... и съм против него!!! и някой като ме вози и ме пита идва ли кола отсреща , пак не ме кефи :lol:

автоматик на 1.8 ... ми не ме кефи ... това е кола за баби :) да не говорим че разхода е по-голям :punk

айде стига се излагай, кажи за колко я взе от англия и толкоз...

аман от джамбази...

Хайде да приключим със спаменето, а?

Ако някой иска да купува - да си дава офертата и продавачът да прецени дали го устройва. Ако ще давате съвети, обяснения...ей така, колкото да си чешете езиците - просто няма да стане. От тук нататък всеки пост, който не съдържа някакъв интерес за покупка ще бъде изтрит в момента, в който го забележа.

П.П....и не ми отваряйте излишно работа да трия повече от 1 пост на 1 потребител, защото има много по-бърз и елегантен начин да парирам спама на някои в раздела. Който му се философства, да върви в "Others" и "Тя и Той"...там със сигурност няма да бъде наказан за спамене. :inqn

@Васко, изтрих ти поста, дори без да го чета - ако имаш да кажеш нещо по темата, знаеш къде да се оплачеш. Много те моля да спазваш правилата, колкото и да си импулсивен.

@paffz...и ти си с изтрит пост + бонус 20%. Хайде опитай отново. :ph34r:

П.П. Пак се пробваш значи...ОК, малка почивка за четене на правила и известно време след това ще се налага да чакаш модераторския екип (който от тях е на линия) да ти чете мненията, за да прецени дали пак не настъпваш правилата.

За всички, които евентуално смятат да се пробват, да напомня: в темите за продажба свободните съчинения са изключени. Тук има просто предлагане и умерен пазарлък от страна на заинтересованите купувачи. Такива без интерес към сделката и изобщо радетели за човешки права и справедливост - тук не вървят.

Кой каквото има да се възмущава...го прави само и единствено в темата за коментиране на проблемите в раздела, която е закарфичена на видно място.

Момчета аз видях колата и е добра двигателя мърка , вози добре.

..... :censored2: .....

Всичко написано след горното изречение го махам, тъй като отново ще породи спорове и заяждания в темата, което е крайно нежелателно.

Нова цена 4800 или бартер за мотор.

След няколко дена колата ще има и гражданска отговорност!

Отзад изкривяванията са почти оправени.

Един такъв волан за колко и къде се обръща? В смисъл, качествено да се обърне, не после да хлопа и тропа всичко покрай таблото.

Що се отнася за свикването.., малко трудно ще свикнеш да надничаш отдясно за да изпреварваш отляво :>

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...