Jump to content
BulForum.com

Продавам газова уредба.

Recommended Posts

Здравейте, правя услуга на приятел и пускам темата вместо него.

"Продавам газова уредба (пълен инжекцион) BRC.Цена 600 лева. В пълен комплект, със бутилка от 40литра. Подходяща за кола с 5 или 6 цилиндъра.Ползвана е по малко от година.Като нова е!"

За връзка търсете Николай 0887522724

Също можете да питате и тук и ще го играя посредник :D

Ами ще го попитам продавача и ще отговоря до довечера 100%, но доколкото знам от него става и за 5 и 6 цилиндъра. Свали е от старата си кола, а двигателя му беше V6 2.6 пълна инжекция.

ПП. Каза, че за всеки цилиндър си има инжектор, а в отговор на "пълен комплект" -цялата газова система (компютър, бутилка всичко) само трябва да ти се монтира.

От Ауди е свалена уредбата модела беше доколкото си спомням Ауди Б4 2.6 V6 150к.с.

За ламбда контрол ще питам собственика днеска (нямам си и идея какво е това де)

За 6 цилиндъра в BRC Пловдив, ми искаха 2300 лв. При тях ли е слагана тази? При демонтажа на газовата, кабеляците цели ли са си, или ся рязани за по-бърз демонтаж? Ако всичко е наред и от сервиза на BRC кажат, че може да я монтират, мисля че ще намеря бързо човек с 6 цилиндров двигател да я сложим :)

Всичко си е наред на газовата уредба (не е крадена ако намекваш това за кабеляците :D), а иначе е купувана за 2500 преди. Ами обади се на Николай дал съм телефона му в Тракия живее.

Може да се види по всяко време, но няма никакви проблеми с бутилката.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...