Jump to content
BulForum.com

Продава се Хонда CRX


Recommended Posts

Внос '08г от Германия, регистриран, всичко е платено, не мога да кача снимки, а и нямам много време. Който има интерес - 0886 064754 Петър, Пловдив. Цената 4000lv, коментари само на място.

 

 

81201_1_large_1231400227.jpg81201_1_large_1231400229.jpg81201_1_large_1231400228.jpg

Link to comment
Share on other sites

Автомобилът е с сменен ангр. ремък, масло и маслен филтър, термостат, предни накладки. Сложен спортен възд. филтър К&Н, подменен е с по-къса скоростна кутия, подменени са аксиални, основни и биелни лагери. Подменени 2 бр семеринги. Регистриран с платени такси и данъци до март месец тази година. Колата е с натиснат преден ляв калник. Максимален разход 8/100. Цената в този и вид е 3700лв. При желание на купувача да се оправи цената си остава 4000лв. Ако желаете може да се изпробва всяка вечер след 18ч. 0886 064754 Петър Ако някой има доброто желание да му пратя снимки да се качат ще съм много благодарен.

Link to comment
Share on other sites

На колко хиляди километра и Вие ли сте първи собственик?

 

Не прочете ли, че е внос от Германия?

 

подменени са аксиални, основни и биелни лагери. Подменени 2 бр семеринги.

 

Това до някъде отговаря за километрите.

Link to comment
Share on other sites

На колко хиляди километра и Вие ли сте първи собственик? Публикувайте снимки искам да я видя

Извинявам се за пропуска. Автомобилът е на 212 хил. км. Както казах по горе, ако някой иска да помогне със снимките да ми прати е-mail-ът си, понеже не мога да ги кача сам!

 

По документи е 09.01.1990г. Данъците са платени до април месец (не март, както съм писал по горе) 09г, моя е грешката. И за да не отговарям на всички по отделно и да се флъди ненужно темата, който има интерес да си ползва телефона! Мисля, че съм уточнил нужният начин. Лагерите са сменяни понеже не искам да ми се обади бъдещият собственик след 1 месец и да ми каже "ами тя не върви, лагерите са били за смяна". Благодаря!

Link to comment
Share on other sites

Автомобилът е с сменен ангр. ремък, масло и маслен филтър, термостат, предни накладки. Сложен спортен възд. филтър К&Н, подменен е с по-къса скоростна кутия, подменени са аксиални, основни и биелни лагери. Подменени 2 бр семеринги. Регистриран с платени такси и данъци до април месец тази година. Колата е с натиснат преден ляв калник. Максимален разход 8/100. Цената в този и вид е 3700лв. При желание на купувача да се оправи цената си остава 4000лв. Ако желаете може да се изпробва всяка вечер след 18ч. 0886 064754 Петър Ако някой има доброто желание да му пратя снимки да се качат ще съм много благодарен.

Сменено масло на скоростна кутия.

Понеже има запитвания - 0-100км/ч -7.3 сек.

макс. скорост - 220 км (поне аз не смея повече)

Link to comment
Share on other sites

Нека бъда не по умният, но по отстъпчивият и спра да споря ... надявам се и ти , понеже темата е за продажба на автомобил, а не коментар или спецификация! Ако в края на идната седмица имам възможност, аз лично ще ти пиша, за да се съберем и да видим кой-какво-що кара, може и да замерим. Моля модераторът да разчисти малко!

Link to comment
Share on other sites

Мама му стара...не смогвам да разчистя от непрекъснатите ви постове...много сте бързи. ;)

В края на краищата ще купува ли някой или няма да купува??

Който няма да купува да спре да философства и да дава компетентни мнения и линкове от тук и там!

Ако имате интерес - спорете с продавача, ама да си чешете само езиците в Buy/Sel раздела няма да го бъде. След малко започвам да действам по устав - всичко дето си го пише в правилата. :ph34r:

Link to comment
Share on other sites

Промоция до края на месеца - нова цена от 3450 лв

 

Интересуват ме и бартери с доплащане от ваша страна.

 

Край на промоцията. Цената отново е 3700 лв. При интерес и оглед на място - 0886 064754, Петър, след 18ч всяка вечер.
Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...