Rolla Posted December 29, 2008 Share Posted December 29, 2008 Купувам USB или PCMCI Тунер, ще се ползва на Laptop. Трябва ми да го взема най-късно утре до 10:30 Очаквам предложения с модел, цена и координати за връзка Link to comment Share on other sites More sharing options...
TED Posted December 30, 2008 Share Posted December 30, 2008 Виж тук: http://www.bulforum.com/index.php?showtopic=58964 Цената ще е надолу, а координати съм ти изпратил на ЛС. Link to comment Share on other sites More sharing options...
neptun Posted December 30, 2008 Share Posted December 30, 2008 Предлагам това: http://www.voodoo.bg/categories/8/products/1873 пьлен комплект-неползван цена 105 лева Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted December 30, 2008 Share Posted December 30, 2008 Ако съдя по "Трябва ми да го взема най-късно утре до 10:30", което "утре" вече е "днес", човекът би трябвало да си е намерил или вече да не му трябва. @Rolla, ако още ти трябва...за 45 лв. да речем, ще махна от лаптопа си моя тунер, който не ползвам...май някакъв Aver беше, ако те интересува ще проверя и ще ти дам подробности. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted December 30, 2008 Share Posted December 30, 2008 @Rolla, ако още ти трябва...за 45 лв. да речем, ще махна от лаптопа си моя тунер, който не ползвам...май някакъв Aver беше, ако те интересува ще проверя и ще ти дам подробности.Ако на него му е късно, мен може и да ме заинтересува. Прати ми инфо или го публикувай тук - по твоя преценка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted December 31, 2008 Share Posted December 31, 2008 Ако на него му е късно, мен може и да ме заинтересува. Прати ми инфо или го публикувай тук - по твоя преценка. Еверест-а ми изкарва: avermedia tv series bt878 . @Rolla, казвай ако си купил вече...да затваряме темата, че на Алхимика ще му го дам даже с отстъпка. P.S. От мануала на лаптопа изкарах снимката на тунера дето е монтиран по дефолт: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rolla Posted January 2, 2009 Author Share Posted January 2, 2009 @Midex то хбаво тунер за лаптоп, но като гледем е за вгреден монтаж и едва ли става на други марки а аз незнам какъв ти е лаптопа за да знам дали е като моя. Тъйкато се оказа, че единя ми лаптоп няма PCMCIA a само Express slot вече търся за Express или USB Мога да направя компромис и за PCMCIA ако ми хареса цената И вече не ми е спешно за това цената е решаваща. За критерии правя сравнение с цените на ЕРАта Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.