Jump to content
BulForum.com

Купувам Тунер за Laptop

Recommended Posts

Купувам USB или PCMCI Тунер, ще се ползва на Laptop.

Трябва ми да го взема най-късно утре до 10:30

Очаквам предложения с модел, цена и координати за връзка

Ако съдя по "Трябва ми да го взема най-късно утре до 10:30", което "утре" вече е "днес", човекът би трябвало да си е намерил или вече да не му трябва.

@Rolla, ако още ти трябва...за 45 лв. да речем, ще махна от лаптопа си моя тунер, който не ползвам...май някакъв Aver беше, ако те интересува ще проверя и ще ти дам подробности.

@Rolla, ако още ти трябва...за 45 лв. да речем, ще махна от лаптопа си моя тунер, който не ползвам...май някакъв Aver беше, ако те интересува ще проверя и ще ти дам подробности.
Ако на него му е късно, мен може и да ме заинтересува. Прати ми инфо или го публикувай тук - по твоя преценка.

Ако на него му е късно, мен може и да ме заинтересува. Прати ми инфо или го публикувай тук - по твоя преценка.

Еверест-а ми изкарва: avermedia tv series bt878 .

@Rolla, казвай ако си купил вече...да затваряме темата, че на Алхимика ще му го дам даже с отстъпка. :)

P.S. От мануала на лаптопа изкарах снимката на тунера дето е монтиран по дефолт:

28881476db0.th.jpg

@Midex то хбаво тунер за лаптоп, но като гледем е за вгреден монтаж и едва ли става на други марки а аз незнам какъв ти е лаптопа за да знам дали е като моя.

Тъйкато се оказа, че единя ми лаптоп няма PCMCIA a само Express slot вече търся за Express или USB

Мога да направя компромис и за PCMCIA ако ми хареса цената

И вече не ми е спешно за това цената е решаваща. За критерии правя сравнение с цените на ЕРАта

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...