A55A551N80R Posted November 14, 2008 Share Posted November 14, 2008 Купувам 4 бр железни джанти 14 цола , междугайково разстояние 4х100, централен отвор 57 ако не се лъжа.Също така и стари гуми купувам, зимни, или ако не зимни да имат поне 4-5 мм грайфер.Гумите да са 185-195, височина поне 65, а и 70 е още по-добре. П.П. Също така ако някой колега може да помогне със съвет за място, откъдето мога да ги купя на добра цена тея работи, някоя гумаджийница или морга да помага, но на ПМ, за да не спамим темата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasilb Posted November 14, 2008 Share Posted November 14, 2008 Купувам 4 бр железни джанти 14 цола , междугайково разстояние 4х100, централен отвор 57 ако не се лъжа.Също така и стари гуми купувам, зимни, или ако не зимни да имат поне 4-5 мм грайфер.Гумите да са 185-195, височина поне 65, а и 70 е още по-добре. П.П. Също така ако някой колега може да помогне със съвет за място, откъдето мога да ги купя на добра цена тея работи, някоя гумаджийница или морга да помага, но на ПМ, за да не спамим темата. Млако след като излезеш от Пловдив по Пещерско шосе има 4 морги отдясно по посока Пещера - първата, която е най-голяма внася частите от италия и няма да са изгнили, а в третата - една малка и тясна наскоро им докараха един пасат 91г., тъ от него може да ги вземеш, ако са хубави. Там имат и всякакви гуми - зимни летни, размери ... всичко! Успех и се пазари, макар че с тях е малко трудно ама ... все пак пробвай! Link to comment Share on other sites More sharing options...
A55A551N80R Posted November 14, 2008 Author Share Posted November 14, 2008 Млако след като излезеш от Пловдив по Пещерско шосе има 4 морги отдясно по посока Пещера - първата, която е най-голяма внася частите от италия и няма да са изгнили, а в третата - една малка и тясна наскоро им докараха един пасат 91г., тъ от него може да ги вземеш, ако са хубави. Там имат и всякакви гуми - зимни летни, размери ... всичко! Успех и се пазари, макар че с тях е малко трудно ама ... все пак пробвай! Тея морги са кожудери бе човек!Аз преди 1-2 месеца пак бях смлял една джанта в 1 дупка и нямах избор нали резервната изпуска и почвам обикалям 5 морги обиколих, всичките около Пловдив, 30 лв искат и те джантите им криви, ръждясали...., не е за разправяне! Само да добавя, че имам 2 джанти от Ауди 80, 4х108, 14ки, стоят в мазето от 4-5 години сигурно, като нови са!Ако някой иска бартер... Устройват ме също така джанти за стара френска кола, те са също горе долу 4х100, и от стар опел стават. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kolioeng Posted November 15, 2008 Share Posted November 15, 2008 Виж в подписа ми ,едничка е , но става за ФВ, и евтинко я давам или цъкни тук Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted November 15, 2008 Share Posted November 15, 2008 Тъй като A55A551N80R търси 4 бр., ако не му върши работа само една - ще я взема аз. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Даника Posted November 16, 2008 Share Posted November 16, 2008 Аз имам четери такива цената им е 120 лева нямат разлика с тези в магазина KFZ са точно като тези който търсиш.... А и гуми мога да ти предложа имам 1200 в наличност...заповядай в кординатитте от долу и виж... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hiperhaho Posted November 16, 2008 Share Posted November 16, 2008 Имам за VW-14" джанти в мазето.Купих ги от познат който пътува в Германия,но смених колата и са ми излишни.Давам ги на цената която съм дал за тях-15лв бройката.Предпочитам да ги дам и 4-те броя. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted November 16, 2008 Share Posted November 16, 2008 Тъй като A55A551N80R реши да вземе джантата на kolioeng, записвам се евентуално за 2 бр. от джантите на hiperhaho. Ако се свържем с него днес, ще ги взема още сега ; ако не - ще го помоля да ми запази 2 бр. (ако има желание) за 5 декември, тъй като довечера заминавам извън Пловдив и ще се върна точно на 5-ти следващия месец. П.П. Разстоянието между отворите трябва да е 100 мм. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DECIPHER Posted November 17, 2008 Share Posted November 17, 2008 Аз разполагам с една 14ка 4х100 от моето рено и не ми трябва седи си в гаража. беше ми резервна на нея си има монтирана гума ама каква си нямам на идея. за 15лв ще я дам ако я харесате. 0886852587 Златин. гр. Пловдив Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.